DREAMWEVERDA LİNK

Kodla Büyü

karamuratmmm

Site Gezgini
DREAMWEAVER DA LİNK VERDİĞİM METİNİN RENGİ TIKLADIĞIMDA DEĞİŞMİYOR BEN TIKLANINCA YAZININ RENGİNİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYORUM YARDIM İÇİN TŞKLER

safyada head tagleri arasına ekleyin visited için hangi renk kodunu verirseniz o renk olacaktır.

Kod:
<style type="text/css">
A:link {color:#000}
A:visited {color:#9F6 ;}
A:hover {font-size:24; font-weight:bold; color: #F03;}
</style>

Sayın karamuratmmm, yazdıklarından anladığım kadarıyla kod yazarak css oluşturmak istemiyorsun. Ben size menülerden yararlanarak nasıl yapacağınızı aktarayım. (DW CS3 için) Değiştir - Sayfa Özellikleri - Bağlar Kategorisinde bulunan; Bağ rengi, Rollover bağlar, Aktif bağlar, Ziyaret edilmiş bağların rengini değiştirerek yapabilirsin bunları yaptığında zaten sayfana bir dahili css kendiliğinden eklenecektir. .Kaf-Kef. arkadaşımız bunu kod olarak size iletmiş. Bu konuyla uğraşmak istiyorsan css kullanarak yapman daha iyi olacak, tasarım seçeneklerin artacaktır. Bunu direkt kod olarak yazabileceğin gibi DW ın css panalini kullanarak ta yapabilirsin. İyi çalışmalar.

Hocam Page Properties den tüm ayarlamaları yapabiliyorsun. Orada Links sekmesinde istedğin ayarı yapıyosun. Şuan bilgisayarımda dreamweaver yüklü değil ama hatırladığım kadarıyla ordan yapılıyordu... visited links filan diyordu. ben ordan yapıyordum...

Yani orda ziyaret edilen linklerin rengi , normal rengi filan ayarlanıyor.... yanlış anlamadıysam problemi bu şeklilde hallediloiyor...

BBNET
Geri