U ugur3232 Üye Mesajlar 10 19 Kasım 2011 #1 arkadaşlar dreamwever cs 5 i kullanıyordum 33 günlük deneme süresi bitti şimdi siteye dbişeyler atamıyorum bunun süresizi yokmu acaba yardımm
arkadaşlar dreamwever cs 5 i kullanıyordum 33 günlük deneme süresi bitti şimdi siteye dbişeyler atamıyorum bunun süresizi yokmu acaba yardımm
developer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,296 19 Kasım 2011 #2 bitmemesi için şeyi var bende hocam isterseniz göndereyim ?
mkankan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 604 19 Kasım 2011 #3 hocam şimdi adobenin vakıfbank hesabına gerekli ücreti yatırın.daha sonra mailinize bir kod gelecek onu kopyala yapıştır yapın ya da yukarıdaki arkadaşın bitmemesi için verdiği ŞEYİ deneyin uhaha:
hocam şimdi adobenin vakıfbank hesabına gerekli ücreti yatırın.daha sonra mailinize bir kod gelecek onu kopyala yapıştır yapın ya da yukarıdaki arkadaşın bitmemesi için verdiği ŞEYİ deneyin uhaha:
U ugur3232 Üye Mesajlar 10 19 Kasım 2011 #4 developer nasıl olcak gönderirimizin bana bizde okulun sitesini güncel tutmaya çalışıyoz ,işte