Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Dreamweaver'da tablodaki siyah şerit?

Konu, 'Web Tasarımı Programları' kısmında cinefil tarafından paylaşıldı.


Etiketler:

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. cinefil

    cinefil Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    836
    Beğeni:
    34
    Merhaba arkadaşlar. Dreamweaverda bir site yapıyorum tablo eklediğimde ekteki fotodaki gibi her hücrede bir siyah şerit oluşuyor. Böyle bir şey ile hiç karşılaşmadım. Kodlara falan da baktım. Kodlarda bir sıkıntı yok. Acaba div içinde kullandığım için mi böyle oluyo düşündüm. Divleri kaldırdım. Yine olmadı. Yeni boş bir dreamweaver sayfasında tablo eklediğimde siyah şerit falan çıkmıyor ama hazırladığım web sayfasında bu siyah şeritler çıkıyor. Bu sıkıntının çözümünü bilen var mı?
     

    Ekli Dosyalar:

  2. yakuphan

    yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    7 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.935
    Beğeni:
    227
    Kodları görmek lazım.
     
  3. cinefil

    cinefil Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    836
    Beğeni:
    34
    <table width="404" border="8" cellspacing="5" cellpadding="5">

    Tablonun kodu bu şekilde hocam
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    </table>
     
  4. nuribjk

    nuribjk Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    24 Eylül 2007
    Mesajlar:
    270
    Beğeni:
    11
    Hazırladığınız web sayfasında, css kodları içerisinde tr, td etiket seçicileri için özellik atanmış olabilir mi hocam?
    Çünkü sadece bu kodlara baktığımızda bahsettiğiniz siyahlığın olmaması gerekiyor.
     
    cinefil ve tuncay_tuncez bunu beğendi.
  5. hyrgul

    hyrgul Aktif Üye

    Kayıt:
    3 Ocak 2008
    Mesajlar:
    167
    Beğeni:
    32
    Bazen tarayıcılar cache bellekteki dosyaları gösterip duruyor. CTRL+F5 ile sayfayı yenileyip deneyiniz.
     
    cinefil bunu beğendi.
  6. cinefil

    cinefil Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    836
    Beğeni:
    34
    Olabilir hocam css kodlarına farkında olmadan böyle bir özellik eklemiş olabilirim. Bi bakayım teşekkürler
     
  7. cinefil

    cinefil Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    836
    Beğeni:
    34
    Teşekkürler hocam bu dediğinizi de deneyeceğim
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal