dreamweaver ve tablolar.... bu mumkun mu?

Kodla Büyü

aycaha

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar
DWde okul için web sitesi hazırladım. Milli eğitim, ASP,PHP,SQL,veritabanı vb. kabul etmiyor. Sunucuları sadece Flash, javascript destekliyor.

Bu nedenle ben de tüm siteyi DIV ve tablo kullanarak yaptım. Ama tahmin edeceğiniz gibi güncelleme vb. konular cok zor ve zahmetli oluyor.

Ben soyle birşey yapmak istiyorum acaba bu mumkun mu?

Hani biz bi sayfada javascript dosyası hazırlayıp JS uzantılı kayıtediyoruz ve web sayfamıza onu

<script src=" javascript dosyası.js" type="text/javascript"></script>

şeklinde harici olarak bağlayabiliyoruz ya tıpkı bunun gibi harici bir dosyada tablomuzu hazırlayıp gerektigi yerde web sayfamıza harici bağlayabilir miyiz.

İframe kullanarak yapabilirsin hocam. Haberleri duyuruları iframe ile sayfanın herhangi bir yerinde açabilirsin.

MEB, ücretsiz web sitelerini zaten frame içerisinde açıyor.
MEB'in yayınladığı standartları artık emir gibi algılamayı bırakın arkadaşlar. Onlar sadece tavsiyedir. Bazı hususlarına uymak gerekebilir ama harfiyen uygulamanız gerekmiyor.
Frame yapısı kullanabilirsiniz, eğer DW'ye hakimseniz, şablon (Template) yapısını kullanarak da güncelleme işlemlerini kolaylaştırabilirsiniz.
Eğer google vs. sizin için önemli değilse sayfaları AJAX kullanarak da çağırabilirsiniz.
Hangi yöntemi kullanacağınız sizin yeteneğinizle orantılı.

yakuphan' Alıntı:
MEB, ücretsiz web sitelerini zaten frame içerisinde açıyor.
MEB'in yayınladığı standartları artık emir gibi algılamayı bırakın arkadaşlar. Onlar sadece tavsiyedir. Bazı hususlarına uymak gerekebilir ama harfiyen uygulamanız gerekmiyor.
Frame yapısı kullanabilirsiniz, eğer DW'ye hakimseniz, şablon (Template) yapısını kullanarak da güncelleme işlemlerini kolaylaştırabilirsiniz.
Eğer google vs. sizin için önemli değilse sayfaları AJAX kullanarak da çağırabilirsiniz.
Hangi yöntemi kullanacağınız sizin yeteneğinizle orantılı.

+1

BBNET
Geri