Dreamweaver program dili ispanyolca kaldı, değiştiremiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nuribjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nuribjk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
asker öğretmen olarak geldiğim için yanımda program arşivi falan yok, internetten indirdim dw kurdum ama menüleri ispanyolca, bi umut özellikler menüsündeki dil seçimini ing. yaptım değişmedi. türkçe yama kurdum hadi ing yerine türkçe olsun diye oda olmadı. programı kaldırıp ing. olduğuna emin olduğm dw programını kuruyorum menüler yine ispanyolca. programı kaldırdıktan sonra regedit komutu ile dreamweaver yazan herşeyi siliyorum yine değiştiremedim. Bu kadarcık sorun içinde bilgisayar formatlanmaz ki :cry: Aklına başka br fikir gelen söylesin lütfen. tşk edeirm.

Acele ettiğim için baya bir anlatım bozukluğu oldu, özür dilerim.

programın dil kodları nereye yazılıyor, nerede kayıtlıdır onu blup silmemiz de sorunu çözüyor lolması lazım bunun yanısıra tüm adobe yazılımlarında şu yöntemi de deneyebilirsiniz ama ben denedim olmadı

ctrl+alt+shift tuşlarını elinizi basılı tutarak programı başlatın başlangıç ayarlarına dönecektir

alideniz2000' Alıntı:
programı, revouninstaller ile kalıntılarını da silerek kaldırın.
bilgisayarı yeniden başlatın.
ing programı kurmayı deneyin.

hocam teşekkür ederim sorun söylediğiniz programla çözüldü. kullanımı kolay ve basit bir arayüzü var, free vede türkçe. benzer problem yaşayanlar deneyebilirler. ben regeditten silince hallolur diye bu tür programları hiç kullanmamıştım.

tekrar teşekkür ederim.

BBNET
Geri