Dreamweaver kopya oluşturma sorunu..

Kodla Büyü

cemal1923

Üye
Arkadaşlar Dw cs5 kullanıyorum, php dili ile sayfa hazırlıyorum, böyle olunca tabiki bir server programı vs yüklemem gerekiyor,bunların hepsini yaptım,
sorunum şu benim site dosyalarım www/okul/ isimli bir klasörde tutuluyor site tanımlanması yaparken, klasör yolu olarak burayı gösterdim, ilk sayfamı çalıştırıken dreamweaver bana çalıştırılacak php dosyasının asıl ana dizin olan www klasörüne bir kopyasının alınıp bu kopya üzerinden çalıştırılmasını istiyormusunuz dedi bende evet dedim ve bu soruyu tekrar sorma tikinede işaret koydum..

Şimdi okul klasörü altında oluşturduğum her yeni php dosyası çalıştırılırken bir kopyası bir üst klasör olan www klasörüne bir kopya olarak gönderiliyor ve bu kopya çalıştırılıyor, buda benim istediğim bir durum değil okul klasörümün altında çalışsın istiyorum dosyalarım, ama bu olayı bir türlü eski haline getiremiyorum..bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın..

sıtelerı yonet baslıgından tekrar sıte bılgılerını tanımlanız gerekıyor

3-4 ayrı site tanımladım, hatta siz cevap yazınca tekrar tanımladım yine yok yine yok, o mesajı bir daha gönderme tikine basmaz olsaydım, dahada çıkmıyor.. :(

BBNET
Geri