Dosyanın Kullanıcının Seçimine Göre Pc ye Kaydedilmesi

Kodla Büyü

nilebr93

Site Gezgini
Arkadaşlar Kullanıcı indirmek istediği filmi kendi bilgisayarına nasıl kaydedebilir ? Save File Dialog kullanıyorum. Fakat kaydet butonuna tıkladığımda , kaydetmek istediğim yerde dosya yok diyor. Ben sadece oraya istediğim yoldan copyalayıp pc ye kaydetmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim ?

nilebr93' Alıntı:
Arkadaşlar Kullanıcı indirmek istediği filmi kendi bilgisayarına nasıl kaydedebilir ? Save File Dialog kullanıyorum. Fakat kaydet butonuna tıkladığımda , kaydetmek istediğim yerde dosya yok diyor. Ben sadece oraya istediğim yoldan copyalayıp pc ye kaydetmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim ?

Arkadaşlar cevabı şu şekilde.. (:

public void download()
{
SaveFileDialog dialog = new SaveFileDialog();
dialog.Title = "Lütfen Dosya Seçiniz ! ";
dialog.Filter = "Windows Video Dosyası (avi) (*.avi;*.wmv)|*.avi;*.wmv|Film Dosyası(mpeg) (*.mpeg;*.mpg;*.m1v;*.m2v;*.mod;*.mpa;*.mpe;*.ifo;*.vob)| *.mpeg;*.mpg;*m1v;*.m2v;*.mod;*.mpa;*.mpe;*.info;*.vob |MP4 Video Dosyası (*.mp4;*.m4v;*.3gp;*.3gpp;*.3g2;*.3gp2)|*.mp4;*.m4v;*.3gp;*.3gpp;*.3g2;*.3gp2 |MPEG-2 TS Video Dosyası (*.m2ts;*.m2t;*.mts;*.tts)|*.m2ts;*.m2t;*.mts;*.tts|Quick Time Film Dosyası(*.mov) |*.mov |Diğer Uzantılar(*.amv;*.asf;*.ast;*.avs;*.divx;*.flv;*.mid;*.mkv;*.ra;*.ram;*.rm;*wax;*.wma;*.wm;*.wmx;*.wpl)|*.amv;*.asf;*.ast;*.avs;*.divx;*.flv;*.mid;*.mkv;*.ra;*.ram;*.rm;*wax;*.wma;*.wm;*.wmx;*.wpl|Tüm Dosyalar (*.*) |*.*";
if (dialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
{
string path = dialog.FileName;
string icerik = localPathTextBox.Text;
File.Copy(icerik,path);
}
}

BBNET
Geri