DOSTLARDAN SATILIK ARAÇLAR

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
SEVGİLİ ARKADAŞLAR SANMAYINKİ GALERİCİYİM SADECE BİLGİSAYARCI OLDUĞUMUZ İÇİN REKLAM İŞİNİDE DOSTLARIMIZ BİZDEN RİCA EDİYORLAR İSTEYEN OLURSA DOSTA GİDECEK ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN ARAÇLARI AŞAĞIDA BAHSETTİM.HABER VERİN YETER
(KONU KALABALIĞI YAPTIĞIM İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM)
2009 dizel comfort extra toyota auris hata boya yok servis kayıtlı 52.000 km de güvenlik paketli

2006 benzinli passat fsi motor hata boya yok bayan öğretmende 62.000 kmde

2005 lpg si garantisi devam ediyor ful+full fransadan direk gelen scenic cam tavan aklınıza ne geliyorsa var kışlıkları var 130.000 km de

2012 aveo 28.000 km de garantisi devam etmekte

2001 clio 100.yıla özel yüksek beygirli olanından 16000 diyor

galerici olsan nolcak hocam ayip degilya :) arabalarin hepsinin ilanini paylasirsan daha iyi fikir sahibi oluruz bende bi arkadasima bakiyorum

Bende de satılık araba var.Tezgahın önünü kapatmış gibi olmayayım diyerek anlatayım: Sahibinden.coma ilan vermedim.2004 model 157 bin km(orjinal) de Hyundai accent admire sedan gri renk 1,5 dizel araçtır.ben 4. sahibinden aldım.kendisinde 1,5 yıl durmuştur.önceki sahipleri de bayan ve bir pilot (ilk sahibini öğrenemedim).turbo yeni,triger seti 130 binde değişmiştir,balatalar yeni,bütün sıvılar ve bakım yeni.içinde sigara içilmemiş.lastikler 1 yıllık.yedek anahtarı da var.alarm da var.klima faal.arka camlar otomatik.muayene mart 2015 te bitecek.istediğim fiyat 14750.

frtmr hocam 2 aracıda daha eklemedim onları arkadaşlar tam karar versinler öyle. reveneyes hocam resimleri göre bilseydik iyi olurdu sedan arayanlar için

Hocam eğer sizin aracılığınızla satılan araç olursa 3yüz-5yüz komisyon almanız bence yanlış değil. Galericiler sizden farklı mı iş yapıyoda onlar 3bin-5bin alıyor. Bilgisayar öğretmeni olunca herşeyi bedava yaptırmaya alıştı insanlar. berbere gidiyorum hocam bilgisayarıma bişey oldu bi baksana 30 lira verdik yaptırdık hala aynı diyo. hallediyorum teşekkür ediyo. arkasından tıraş oluyorum hemen 10 lira istiyo. beleşe alışmışlar çünkü. onun yaptığı iş çünkü ama bizim değil :verymad: .

hocam açıkcası satışını gerçekleştirdiğimiz hep samimi dostlarımız zaten onların satısınıda gerceklestırdıgımde adamlar hani derler ya gönlümüzü görüyor kimi navigasyon alıp hediye ediyor kimi 2 çift sıfır lastik hediye ediyor kimiside samimi bir yemek ısmarlıyor öyle yani :D

iceberg hocam resimleri daha detaylı ve daha belirgin gözükecek şekilde çekip koymanız gerekli diye düşünüyorum , resimlerde ya güneş parlatmış yada arcın içi gölgede kalmış heryer karanlık birşey belli olmuyor

hayırlı satışlar @g.cetin.66 hocam bende de honda var bir el atsan benim aracada :!!

BBNET
Geri