domain var host yok

Kodla Büyü

btömehmet

Aktif Üye
arkadaşlar merhaba. okulumun web sitesi hostun süresi bittiği için kapandı. ben de yeni bir web sitesii yapacağım joomla kullanarak.
natro da herşeyin sınırsız olduğu bir paket var 49 dolara. natro nasıl bir şirkettir?
2. olarak domain nic.tr den başka biri tarafından alınmış. ben domain transferini nasıl gerçekleştirebilirim. yardım ederseniz sevinirim

natro çok kaliteli bir şirkettir hocam. Korkmadan alabilirsiniz. Domain konusunda benzer bir durum benim de başımda. nic.tr ye dilekçe yazdık. falanca alan adımzıın sorumlusunun falanca kullanıcı adlı kişi olarak değiştirilmesi die. Daha birkaç gün oldu. Sonuçlanınca tekrar burdan yazarım.

hocam önce nic.tr den hesap açın kendinize. Zaten alan adının yönetimi o hesapta olacak. hosting i alırken size hangi alan adını kullanacaksınız diye sorar. Oraya sitenizin adresini gireceksiniz. Sonra nic.tr deki hesabınıza girip, dns sunucu değişikliği diye bi yer var, oraya giriyosunuz. Hosting aldığınız yerin dns bilgilerini sitenizin dns bilgileri olarak giriyosunuz. Bu kadar :)

BBNET
Geri