domain adı idari sorumlusunu değiştirme

Kodla Büyü

cetinnss

Üye
yeni atandığım okul 2 yıl önce bir bilgisayar şirketiyle web sitesi yaptırmak üzere anlaşmış ve k12 uzantılı bir domain adını 5 senelik satın almış.Fakat domain idari sorumlusu ,teknik sorumlusu bilgisayar şirketindeki bir kişinin üzerine ben şimdi idari sorumlusunu değiştirmek istiyorum.Ne yapmalıyım.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Buradaki açıklamaları okuyarak yapabilirsiniz.
Yapmanız gereken kısaca, sorumlu değişikliği formunu doldurmak. Çıktısını alıp, idarenize kaşeletip, mühürletmek ve belgeyi taratıp, faks ya da nic.tr adresindeki belge gönderme bölümünden göndermek. Formu doldurmadan önce okulunuz adına sorumlu kodu almayı unutmayın. İdari, teknik ve ödeme sorumlusu olarak aldığınız sorumlu kodunu kullanmalısınız.

yakuphan' Alıntı:
Buradaki açıklamaları okuyarak yapabilirsiniz.
Yapmanız gereken kısaca, sorumlu değişikliği formunu doldurmak. Çıktısını alıp, idarenize kaşeletip, mühürletmek ve belgeyi taratıp, faks ya da nic.tr adresindeki belge gönderme bölümünden göndermek. Formu doldurmadan önce okulunuz adına sorumlu kodu almayı unutmayın. İdari, teknik ve ödeme sorumlusu olarak aldığınız sorumlu kodunu kullanmalısınız.

:+1: umarım hostinginiz osmanlıhost değildir hocam. :) aynı durum bizde de vardı 1 ay boyunca adamlarla yüz göz oldum ama transferi yapmadılar kendi aldığım üyeliğe. en kestirme yolu hocamızın bahsettiği şekildedir. öncelikle nic.tr sitesinden kendiniz bi hesap açın. kurum olarak okulunuzun adını yazın tabi. sonrada gerekli belgeyi doldurup, okula imzalatıp tarattıktan sonra mail ile yollayın. hosting firmasının 1 ayda yapmadığını adamlar 2 saat içinde yaptı. boşuna uğraşmışım hosting firmasıyla.

BBNET
Geri