Dolandırıcıların yeni oyunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mert02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mert02

Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ekli dosyalar

• resim2.jpg
    resim2.jpg
    494.9 KB · Görüntüleme: 838
bizim okulda da bir bilgisayara bulaşmıştı bu.

bilgisayarın açılışında otomatik olarak çalışıyor ve explorer tam sayfa açılıp bu sayfanın farklı versiyonu açılıyor ve masaüstüne geçirmiyor.

ben 3,4 kere bilgisayarı açıp kapattım bu kayboldu sonra düzeldi bilgisayar.

Hocam arkadaş pek bilgisayardan anlamıyor(Zaten özellikle öyle kişileri seçiyorlardır). Açmış kapatmış bi kaç kere direk ekrana geliyormuş ve ekranda kalıyormuş sistem geri yüklemeyi anlatcam uzun iş bende götür bi bilgisayarcıya format attır dedim. Ama eğer 3-4 kapatıp açmaya düzelcekse öyle yapsın.

Sayın Hocam,

Aynı odada çalıştığım arkadaşa da 15 gün önce aynısı olmuştu. Sabah geldi. Çok kormuştu. Görüntüleri Print Screen yapmış. Daireye getirmiş. İnceledik. Polisle alakası yok. Biz öyle deyince acayip rahatladı. O yüzden dikkatli olmak lazım.

Evet hocam dikkatli olmak lazım. Ama bunlara da bi dur diyebilmek lazım. Daha kaç kişiyi dolandırmaları lazım acaba dur demek için. Arkadaş bana olayı anlatıyor ben dün haberi okumuşum ama aklımın ucundan ya gerçekse demekten de kendimi alamıyorum. Gittikçe daha da gerçeğe yakın yöntemler buluyorlar ve inanan sayısı da epey fazla. Bu olay değil bi telefon dolandırıcılığında bi tanıdığım korkusundan 33.000 TL sini verdi. Ona da az da olsa hak veriyorum Çünkü karşıda ki de çok profesyonel oynuyor oyununu.

Ekranda yazanlara dikkat yazım yanlışı dolu
bilgisayarınızI kilitlendi yazısının altında SİBER bile yazamamışlar.... KİBER yazıyor :))))

BBNET
Geri