emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,508 28 Eylül 2020 #1 lenovo yoga 710 için ince uçlu dokunmatik ekran kalemi(stylus pen) var mı önereceğiniz? Ekran IPS Touch muş
lenovo yoga 710 için ince uçlu dokunmatik ekran kalemi(stylus pen) var mı önereceğiniz? Ekran IPS Touch muş
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,315 28 Eylül 2020 #3 samsung note telefonu ya da tab tableti olan birinden deneyin isterseniz samsung kalemleri hoşuma gidiyor ince uçlu. olur ama bilmiyorum.
samsung note telefonu ya da tab tableti olan birinden deneyin isterseniz samsung kalemleri hoşuma gidiyor ince uçlu. olur ama bilmiyorum.
emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,508 29 Eylül 2020 #4 uysal_rockci' Alıntı: samsung note telefonu ya da tab tableti olan birinden deneyin isterseniz samsung kalemleri hoşuma gidiyor ince uçlu. olur ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam lenovo yoga ekranlarına uyumlu olmuyormuş öyle dedi arkadaş. Ben de bu konuya hakim değilim. Ürün bilgim yok bu konuda.
uysal_rockci' Alıntı: samsung note telefonu ya da tab tableti olan birinden deneyin isterseniz samsung kalemleri hoşuma gidiyor ince uçlu. olur ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam lenovo yoga ekranlarına uyumlu olmuyormuş öyle dedi arkadaş. Ben de bu konuya hakim değilim. Ürün bilgim yok bu konuda.