Doğunun kırsal ilçesi dicle için herşey-Yardım kampanyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan glimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

glimmer

Üye
merhaba sevgili hocalarım ben diyarbakırın dicle ilçesinde görev yapıyorum burası mahrumiyet bölgesi maalesef..
ayrıca asker eşiyim 3 yıllık da öğretmenim burada. çocukların, okulların hali içler acısı...
kaymakamlık bünyesinde ilçe milli eğitim müdürlüğü adına bi kampanya başlatıldı. ben de gönüllü öğretmenim.
sitemizi inceleyin belki bi faydanız olur. bi de siteyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim...

http://www.gelecegimiziinsaediyoruz.com

Re: doğunun kırsal ilçesi dicle iiçin herşey...bu bi yardım kamp

Alttaki kız çocuğun resim kenarlarınıda diğeri gibi yapın. Facebook ve Twitter iconlarını renkli yapabilirsiniz. Bannerin kenarları mümkünse oval olsun ve banner daha geniş olsun içerisindeki resimlerinde çözünürlükleri bozulmuş önce bir resim programıyla bu resimlerin çözünürlüğünü düzgün bir şekilde ayarlasanız süper olur. Anasayfadaki sloganlarıda daha okunabilir yapabilirsiniz şu anki rengi ve yazı sitilini değiştirebilirsiniz. Elinize sağlık biraz daha uğraşırsanız güzel olacak.

HOCAM ELİNE SAĞLIK KLASİK OKUL SİTELERİNDEN SONRA YENİ BİR SOLUK OLMUŞ
Tavsiyem ana sayfayı tek ekrana sığdır. alt kısma sarkanları yeni linklerle aç bence çok daha güzel olacak tebrik ederim

Özverili çalışmanız için tebrik ederim hocam, gerçekten fotograflardan gördüğüm kadarı ile durum içler acısı.

Seneye tabletler dağıtılırsa, tabletler için de bakana ve başbakana teşekkür etmeyi ihmal etmeyin(!) O "güzizde" okullarda öğrencileri tabletlerle buluşturacaklar ya.

Hocam bende geçen sene diclede asker öğretmenlik yapmıştım biliyorum ilçeyi olumsuzlukları geçen sene bir öğretmen arkadaşımız sizin gibi yardım kampanyası başlatmış giyecek kırtasiye kitap bir sürü malzeme getirtmişti istanbuldan inşallah bizimde elimizden birşeyler gelirse neden olması

Siteyle ilgili anasayfa aşağıya doğru çok uzanıyor birde çok boş gözüküyor gibi birde öğrenci resimleri aşağıda reklam gibi akabilir diğer sayfalar güzel gözüküyor
biraz uğraşırsanız çok daha güzel olur

yorumlarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim arkadaşlar

anasayfayı dediğiniz şekilde yaptım sıra kayan resimlere geldi.. haydi vıre

üniversite yıllarından beri bu ailenin bir üyesiyim. Herşey için teşekkür ederim bb_net ailesi :alkis:

Allah yardım etsin hocam.
okullarda tuvalte tası yok,ama tablet olacak :(

BBNET
Geri