doğudan istanbula 900 tl ye profesyonel ev taşıma

Kodla Büyü

kily

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar eşimle bt öğretmeniyiz muştan istanbula 27 ağustosta taşınıyoruz
şuan bir ortağım var istanbula gidecek ....

istanbuldan kayseriye oradan da van a 0 mobilya taşımacılığı yapan kapalı kasa kamyon (arkasında da römorku var yani tır kapasitesinden fazla) lardan oluşan bir şirket ile anlaştım. nşa da kamyonlar van dan kayseriye kadar boş dönüyor.. kamyonlar karpuz taşıyan kamyonlardan değil arka tekerleri makas sistemli değil hava amatsörlü otobüslerdeki gibi yani eşyalar ayrana dönmüyor...

biz iki ev için 1800 tl ye anlaştık tarihimiz 27 si yeni eklenecek arkadaşlardan benim herhangi bir karım yok.. tek isteğim zümrelerimin böyle bi derdi varsa çözülsün..

eğer yeni arkadaş yada arkadaşlar bulmazsak şöför römorku kayseride bırakıp istanbula geçecek.
tekrar söylüyorum şuan benim bulacağım yeni arkadaşlardan dolayı tek karım belki ev başı 850 ye düşerse 50 tl olacak, zerre kadar ihtiyacım yok.. sadece kamyoncu hocam bi bak sen bulursan diye rica ettiği için ...

not : hamal paraları dahil değil bir ev eşyası istanbula 900 daha ne olsun.
kayseri ye kadar van kayseri istikametinde yoldan ayrılmadan rota değişmeden olursa o da şöförün kabulu

tüm zümrelerime iyi geceler gelecek kandilleri de mübarek ola

bugun biri eklendi geriye kaldı bir kontenjan isteyen var mı isteyen??

ankarada bir evden karşı eve(kamyona falan yükleme yok yani) yarısını da kendi imkanlarımla taşıdığım ev için 350 istediler Muştan istanbul'a 900 lira. arada bize uğrasanız olurmuş hani... :)

akif_van' Alıntı:
hocam bende vandan istanbula ev taşıyacağım...peki hamal işini nasıl yapacaksınız..eşya taşıma falan?

hamal dahil değil ben şimdi kardeşimle 1 kattaki bekar arkadaşların evine indirecez eşyaları ordan 2 hamal tutup kamyona yükleteceğim istanbula varınca komple hamal tutacaz artık

kamyon vandan muşa gelecek boş dilersen alsın senin eşyalarıda adaşım;)

beleşşmiş yaw hocam burda şehir içi 1 km bile olsa 600 tl ye taşıyorlar 900 tl ne ki. enaz 3bin tl alırlar normalde

BBNET
Geri