KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 12 Kasım 2012 #1 tasarruflu doğalgaz kullanımı ile ilgili slogan arıyorum
F faskerhat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 470 12 Kasım 2012 #2 Ne kadar fazla kullanırsan, o kadar çabuk biter... gibi birşey mi
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 12 Kasım 2012 #3 evet hocam camlara yapıştıracağız...
karaltan Aktif Üye Mesajlar 207 12 Kasım 2012 #4 gaz kullanmak hakkınız, tasarruf etmezseniz vananızı kapatırız arkalardan bir ses: vananı da al git afiş olacaksa eğer ben şöyle tasarlardım: siyah kirli bir gökyüzü, bacalarından dumanlar çıkan evler, altında yazı BU GÜNLERE Mİ DÖNMEK İSTİYORSUN? GAZINI TASARRUFLU KULLAN!
gaz kullanmak hakkınız, tasarruf etmezseniz vananızı kapatırız arkalardan bir ses: vananı da al git afiş olacaksa eğer ben şöyle tasarlardım: siyah kirli bir gökyüzü, bacalarından dumanlar çıkan evler, altında yazı BU GÜNLERE Mİ DÖNMEK İSTİYORSUN? GAZINI TASARRUFLU KULLAN!
SoftGe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 12 Kasım 2012 #5 "Gaz kullanırken Gaza Gelmeyin tasarruflu kullanın"
usare Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 481 12 Kasım 2012 #6 "Gaza %40 zam yaptık, Sıkıysa çok kullanın" yazın Hocam.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 12 Kasım 2012 #7 Gaza gelip kullanma, ocağını yakma.