I i.d. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 434 20 Kasım 2012 #1 Dns ismi okulun kurum kodu okulun adı ile değiştirmek istediğimde değişmiyor. Çözüm yolu bilen var mı?
Dns ismi okulun kurum kodu okulun adı ile değiştirmek istediğimde değişmiyor. Çözüm yolu bilen var mı?
Teachnologist Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 818 21 Kasım 2012 #3 2 gündür uğraşıyorum değiştiremedim ben de. Zaten yaptığım değişikliklerin birçoğunu kabul etmiyor. idari kadroyu dahi oluşturmuyor
2 gündür uğraşıyorum değiştiremedim ben de. Zaten yaptığım değişikliklerin birçoğunu kabul etmiyor. idari kadroyu dahi oluşturmuyor
Teachnologist Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 818 21 Kasım 2012 #4 bugün ekleme yapmışlar "Bu bölüm birkaç güne kadar aktif olacaktır" yazıyor
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,202 21 Kasım 2012 #5 Bizimde okulun alanadı kurum kodundan oluşuyor alan adı değişiklği ile yapmam gerekiyor galiba ama buton hala aktif deil
Bizimde okulun alanadı kurum kodundan oluşuyor alan adı değişiklği ile yapmam gerekiyor galiba ama buton hala aktif deil