Dizel Punto Active nasıl?

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

2010 Dizel Punto orj 125 bin km.
Kaput ve sağ çamurlukta lokal boya mevcut.
Bakımları yapılmış.
Gri renk.

fiyat 25 bin TL.

Bu araba için ne diyebilirsiniz? Nelere dikkat etmek lazım

Re: Ynt: Dizel Punto Active nasıl?

Puntolar iç hacmi geniş yol tutuşu iyi arabalardır. Motora zaten diyecek yok. Turbo sağlamsa 1.3 motor sizi şaşırtacaktır. Hele yokuşlarda.
Benim de almadan önce şüphelerim vardı ama kullanınca değişti. Daha az km li temizini bulabilirsiniz bence.

3 tane hasar kaydı çıktı.

2 tanesi 3500 tl
1 tanesi sadece carpma gorunuyor

Sag camurluk ve kaputun sag ucunda boya varmış

punto kullanıyorum active modelleri baz model oluyor, km fazla gibi geldi

punto güzel araba ben çok seviyorum ama biraz daha araştır derim.

örnek olarak veriyim 2009 model lpgli fun modelini 23bine aldım ocak ayında

hocam lokal boya cumlesi aldaticidir lokal boya diye bisey olmaz.. renk tutmasi icin parcanin tamami boyanir.. hatta renk tutmasi icin bazen hasar olmayan yerler bile boyanir.. eger belli birbyerindekucuk bir boya varsa o boya 1-2 sene sonra burasi boyali diye bagirir resmen... aracta boya olmasi degilde degisen parca olmasina bakin kazanin buyuklugunu gosterir.. Simdilerde en ufak kazalarda bile hasar kayitlarini sisiriyorlar buda sigorta experinin uckagitciligindan kaynaklaniyor.. aracin icinde, motor kabininde ve tavaninda hasar yoksa gonul rahatligiyla binersiniz.. birde bazen aracta hic bir boya ve degisen olmuyor ama arac alttan darbe aldigi icin pert oluyor onada dikkat edin aracin altina mutlaka baktirin...

kaybil' Alıntı:
hocam lokal boya cumlesi aldaticidir lokal boya diye bisey olmaz.. renk tutmasi icin parcanin tamami boyanir.. hatta renk tutmasi icin bazen hasar olmayan yerler bile boyanir.. eger belli birbyerindekucuk bir boya varsa o boya 1-2 sene sonra burasi boyali diye bagirir resmen... aracta boya olmasi degilde degisen parca olmasina bakin kazanin buyuklugunu gosterir.. Simdilerde en ufak kazalarda bile hasar kayitlarini sisiriyorlar buda sigorta experinin uckagitciligindan kaynaklaniyor.. aracin icinde, motor kabininde ve tavaninda hasar yoksa gonul rahatligiyla binersiniz.. birde bazen aracta hic bir boya ve degisen olmuyor ama arac alttan darbe aldigi icin pert oluyor onada dikkat edin aracin altina mutlaka baktirin...

Hocam diğer söylediklerinize katılmakla birlikte;

local boya diye birşey vardır, eğer işi bilen bir boyacıya boyatırsanız renk tutması v.s. açısından bir sıkıntınız olmaz.

Açıklamalarınız için teşekkürler.

Dizel skoda fabia ambianteları nasıl bilirsiniz?

2006 model 80 binde 25 bin tl?

DotCom' Alıntı:
Açıklamalarınız için teşekkürler.

Dizel skoda fabia ambianteları nasıl bilirsiniz?

2006 model 80 binde 25 bin tl?

Hocam skoda seat opel wv audi mercedes bmw,

bunlarda sıkıntı pek olmaz aslında. önemli olan aracın temizliği eğer arac içine sınıyorsa ver 500,1000 fazla önemli değil bence,

şimdi 8 sene de 80000 yapmıs bir arac, yani senede 10000. dizel için az bir km. Km si kesin orginal mi? ayrıca kazası v.s var mı?

bunlar ok se üç aşağı bes yukarı aracın piyasası bellidir zaten.

BBNET
Geri