Dizel Hyundai i30 fiyatı nasıl?

Kodla Büyü

ahmetismet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,019
Arkadaşlar merhaba,

bi akrabama sıfır dizel araba bakıyoruz. Fiesta 1.5 tdci titanium güvenlik paketli baktık kalmamış türkiye genelinde...
Bende bir htundai satıcısı arkadaştan Hyundai İ30 CRDİ 1.6 Style Manuel vites sordum. İnternet sitesinde 56300 fiyatı var sana 52000bine bırakırım anahtar teslim dedi.

Hyudai i30 kullanan arkadaşlar araç nasıl ve özellikle fiyat iyi mi? Yani dışarıda gitsem bu fiyata mı verirlerdi?
 
İ30 test etmiştim araç bi garip direksiyon mili yok direksiyon oyun direksiyonu gibi elektronik Buda hissisliğe neden oluyor, benim gözüm fiat 500L de kalmıştı bi bak istersen tarz araba hem fiat da kampanyada var
 
alınır paşalar gibi binilir.
direksiyona falan takılmayın hocam artık çoğu araçta elektro hidrolik direksiyon var.
serçe parmağınla bile döndürebilirsin direksiyonu.
 
Bende i20 var, direksiyon çok rahat, kullanımı çok zevkli. Tavsiye ederim.
 
c sınıfı sıfır km donanımlı 5 yıl garantili dizel bir araç 52 bin tl gayet uygun alınabilir tabiki ama mümkünse test edin ilk önce. yakın fiyat aralığında 1.6 tdi style leonada bir göz atmanızı tavsiye ederim
 
2011 Dizelini kullandım.Kullanım rahat içeri ses felan almıyor.Yakıtı iyi.Alınabilecek bir araç.Araç 1450 kg idi.Ağırlık performansını az da olsa olumsuz etkiliyor bence.
 
bir arıza tespit cihazları üreticisi firmanın verilerine göre bu yıl en az arıza ve masraf çıkaran marka hyundai olarak açıklandı.daha önceki yıllardaki verilerde toyota öndeymiş.
 
dizel golf ü 50bine kim veriyor? Verdiler de biz mi almadık. 50bine anca 1.2 golf veriyorlar. Keşke olaydı tabii.
 
hocam ogretmen ındırımı vardı o nednele o sekılde oluyor fıyat 20 ayda sıfır faızdı hundaı nın bakım masrafı az olması bencede alınıp bınılebılır bende bakmıstım ama kardesım o fıyata gıder opel alırım demıstı şimdi ekonomı devrı yakıt a satıma ve teknık bakımı hesaplayın alın ben 5 yıl bınerım dersenız alın ama ıkı yıla satarım dıyorsanız o durumda satısı daha ıyı olan aracları tercıh edın derım mesela az kılometre yapıyorsanız benzınlı alın gıbı
 
ahmetismet' Alıntı:
dizel golf ü 50bine kim veriyor? Verdiler de biz mi almadık. 50bine anca 1.2 golf veriyorlar. Keşke olaydı tabii.

biraz araştırısanız dizel i30 ile golf7 1.2 tsi bmt nin yakıtlarının çok çok farklı olmadığını görürsünüz sayın hocam kısaca golf en az yakan benzinlilerden, i30 ise en çok yakan dizellerden. sadece fabrika verileri değil kullanıcı yorumlarına bakın, imkanınız varsa test edin. ayrıca ikinci el olayını da düşünün, başıma gelen bir olayı anlatayım 2011 yılında 1.3 dizel linea ile benzinli 1.4 polo arasında kalmıştım ikisde aynı para idi araştırdım ettim ve polo aldım 3 yıl kullandım yaklaşık 28000 km yaptım ve bu süre zarfında mtv+yakıt olarak lineaya göre max. 3000 tl fazla para çıktı cebimden ama polomu aldığım paraya hemde 1 günde sattım eğer linea almış olsaydım 2-3 milyar aşağısına satacaktım yani yakıt+mtvden sağladığım karım satarken uçuverecekti. kısaca yıllık 12-13 bin kmyi geçmiyorsanız az yakan, 2. eli kuvvetli olan benzinli bir araçta düşünebilirsiniz. neye karar verirseniz hayırlı olsun.
 
Son 2-3 yıldır (özellikle i serileri çıktığından beri) Hyundai'nin yanlış fiyat stratejisi izlediğini düşünüyorum. Bence arabalarını bu fiyatlara satması, kalite veya işçiliğinden değil, ucuz otomobillerle girdiği pazara, yüksek kar marjı ile devam etmek. Etrafta kadar rakibi varken 52000 dizel hyudai almak bence çok mantıksız.
İlla almak mı istiyorsun. En boşunu al, verebileceğin en az parayı öde. Sonra da fazla zorlama. 90 90 git. Hyundai den karlı araba yok.
 
BBNET
Geri
Üst