dizel Hyundai i20 verilip benzinli vw polo alınır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atakom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

atakom

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 2012 model dizel i20 aracımı yine aynı model vw polo ile değiştirmeyi düşünüyorum. ne dersiniz?

Km hesabi yapin hocam. Yılda kac km yapiyorsaniz. Asagi yukari bir şey cikar. Bir de özelliklerini karşılaştırın. Benim icin pek uygun takas olmaz. Yilda 40.000 km :)

keplir' Alıntı:
Km hesabi yapin hocam. Yılda kac km yapiyorsaniz. Asagi yukari bir şey cikar. Bir de özelliklerini karşılaştırın. Benim icin pek uygun takas olmaz. Yilda 40.000 km :)
ayda en fazla 15 bin km yapıyorum hocam

1.2 ile değişilmez ama 1.4 belki. Değişeceğiniz arkadaşın muhtemelen yakıt konusunda dili yanmış. Yakıt konusu ilerleyen dönemde sizi de pişman edebilir.

ben olsam macera aramam, aracınız çok yeni, dizel ve dod a kesinlikle güven olmaz..

bence alınır, çok ta güzel binilir. Kasa açısından polo çok hoş bir araç

hocam her 100 km size 2 litre benzine mal olur buda size ayda 120 lira zarar etirir yılda yaklaşık 1500 lira hesabınızı buna göre yapın... sadece görünüş için (makyaş için)yıllık bukadr masraf etmeye değermi ona karar verin hyundai nin motoru benim hoşuma gidiyor fazla masraf çıkaran bir araç değil vw de işçilik üçretlerinide bir arştırmanızı tavsiye ederim.

wezyr' Alıntı:
hocam her 100 km size 2 litre benzine mal olur buda size ayda 120 lira zarar etirir yılda yaklaşık 1500 lira hesabınızı buna göre yapın... sadece görünüş için (makyaş için)yıllık bukadr masraf etmeye değermi ona karar verin hyundai nin motoru benim hoşuma gidiyor fazla masraf çıkaran bir araç değil vw de işçilik üçretlerinide bir arştırmanızı tavsiye ederim.
hocama katılıyorum. artı 3-5 bin daha eklesen dizel polo alırsın hocam

Yilda 15 bin km yapiyorsan al bin hocam konfor guvenlik vs teneke hyundai diyenler arabadan hic anlmiyorlar siz nasil bir hata yaptinizda hyundai aldiniz :)

Almayı düşündüğünüz araç normal comfortline pololara göre daha donanımlı. Alaşım jantlar, sis farı, teybi görünen artıları. Başa baş değişilebilir. Benim kafama yattı.

atakom' Alıntı:
keplir' Alıntı:
ayda en fazla 15 bin km yapıyorum hocam

hocam ayda 15.000 km demişsiniz. ek iş olarak korsan taksicilik mi yapıyorsunuz? :)
Yılda demek istediniz sanırım. 15.000 km için benzin li 1.4 85 beygir olan polo gayet iyidir hocam. Tabi elinizde dizel az yakar ama kalite düşünüyorsanız polo i20ye göre kesinlikle daha kaliteli ki almak istediğiniz comfortline modeli de gayet iyi bir donanıma sahip. Ama satılmış sanırım :)

bugün polo 1.4 comfortline kullandım. benin kesinlikle dizel i20 yi polo ile değiştirmem gerek. bu kadar fark beklemiyordum.

Bende de aynı araçtan var volkswagen'in en kötü arabası olmasına rağmen çok iyi araç.. Ama yakıt üzer ben dayanamadım tüp taktırdım. Görünüşü, çekiş vs hepsi fiyatına göre gayet yeterli ama i20 kullanmadığım için yorum karşılaştırma yapamam..

Arkadaşımın 2012 i20sinden inip 2011 poloma bindiğimde "arabaya bindiğimi hissediyordum" her türlü değiştirilir yakıt fazla gelirse iyi bir ustada lpg taktırılıp i20 dizelden az yakarak gezilir. :+1:

erhnhtms' Alıntı:
Arkadaşımın 2012 i20sinden inip 2011 poloma bindiğimde "arabaya bindiğimi hissediyordum" her türlü değiştirilir yakıt fazla gelirse iyi bir ustada lpg taktırılıp i20 dizelden az yakarak gezilir. :+1:
Sizde ne var hocam şu an poloyu almadan önce az başınızı ağrıtmadım :)

Benzin ağır gelirse lpg ye geçerim dersen lpg ye de zam geldi hocam sen bi daha düşün.

BBNET
Geri