ayda en fazla 15 bin km yapıyorum hocamkeplir' Alıntı:Km hesabi yapin hocam. Yılda kac km yapiyorsaniz. Asagi yukari bir şey cikar. Bir de özelliklerini karşılaştırın. Benim icin pek uygun takas olmaz. Yilda 40.000 km![]()
1.4 85 hp lik polo hocamkadelli33' Alıntı:Alacağın polo 1.2 mi 1.4 mü?
hocama katılıyorum. artı 3-5 bin daha eklesen dizel polo alırsın hocamwezyr' Alıntı:hocam her 100 km size 2 litre benzine mal olur buda size ayda 120 lira zarar etirir yılda yaklaşık 1500 lira hesabınızı buna göre yapın... sadece görünüş için (makyaş için)yıllık bukadr masraf etmeye değermi ona karar verin hyundai nin motoru benim hoşuma gidiyor fazla masraf çıkaran bir araç değil vw de işçilik üçretlerinide bir arştırmanızı tavsiye ederim.
yılda yazacaktın heralde hocamatakom' Alıntı:ayda en fazla 15 bin km yapıyorum hocam
evet hocam yanlış yazmışım. yılda 15 bin olacakkade38' Alıntı:yılda yazacaktın heralde hocamatakom' Alıntı:ayda en fazla 15 bin km yapıyorum hocam
dod a neden güven olmaz hocam?jowood' Alıntı:ben olsam macera aramam, aracınız çok yeni, dizel ve dod a kesinlikle güven olmaz..
atakom' Alıntı:ayda en fazla 15 bin km yapıyorum hocamkeplir' Alıntı:Km hesabi yapin hocam. Yılda kac km yapiyorsaniz. Asagi yukari bir şey cikar. Bir de özelliklerini karşılaştırın. Benim icin pek uygun takas olmaz. Yilda 40.000 km![]()
Sizde ne var hocam şu an poloyu almadan önce az başınızı ağrıtmadımerhnhtms' Alıntı:Arkadaşımın 2012 i20sinden inip 2011 poloma bindiğimde "arabaya bindiğimi hissediyordum" her türlü değiştirilir yakıt fazla gelirse iyi bir ustada lpg taktırılıp i20 dizelden az yakarak gezilir. :+1:
ama ben değiştireceğimtheghost83' Alıntı:ben olsam degistirmem