Daha geniş bir araç almak için aracımı satıyorum arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3-cikisli-boyasiz-kazasiz-i20-229847183/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3-cikisli-boyasiz-kazasiz-i20-229847183/detay
Olur hocam, ön peşinat için 30 bin verirsiniz, geri kalan 5 bini de bir gün sonrasına verebilirsiniz [emoji3]dengem' Alıntı:araç güzelmiş hocam, dediğiniz gibi bayrama çok güzel olurdu.. ön peşinat ve kalanı için uygun ödeme planı yaparsanız hemen iletişime geçelim..![]()
![]()
on nunara beş yıldız teklifte bulundum işte sana hocamdengem' Alıntı:sağolun almayayım.. vur dedik sen öldürdün be hocam![]()
coderfree' Alıntı:Bizim millette bir Hyundai önyargısı var, 2005 model Polo 2012 model i20 'den daha iyidir onların gözünde. Sıfır i20 dizel olmuş 55.500 TL ama siz 3 senelik dizel aracı 35.000 'e satamıyorsunuz. Bakış açısının değişmesi lazım bence.
hocam sakıncası yoksa ne aldınız ve kaça aldınız sıfır arabayı?atakom' Alıntı:Sıfır araç aldığım için acil satmam lazım, fiyatı da bu yüzden düşürdüm
sezginozturk' Alıntı:hocam sakıncası yoksa ne aldınız ve kaça aldınız sıfır arabayı?atakom' Alıntı:Sıfır araç aldığım için acil satmam lazım, fiyatı da bu yüzden düşürdüm
Teşekkür ederim hocamozgur24' Alıntı:hayirli satişlar
Maalesef acelem var hocam, olmazsa zaten bu fiyata hayatta satmazdımcoderfree' Alıntı:Ölü sezeona denk geliyor. Aceleniz olmasaydı aslında Mayıs 'tan itibaren rahat satılırdı.
Sıfır araç aldığınız bayiden hiç teklif aldınız mı? Çok düşük teklif vermedilerse düşünülebilir aslında.atakom' Alıntı:Maalesef acelem var hocam, olmazsa zaten bu fiyata hayatta satmazdımcoderfree' Alıntı:Ölü sezeona denk geliyor. Aceleniz olmasaydı aslında Mayıs 'tan itibaren rahat satılırdı.
2.el departmanları yokmuş hocam almıyorlar aracı galerilerden fiyat alırız dedilercoderfree' Alıntı:Sıfır araç aldığınız bayiden hiç teklif aldınız mı? Çok düşük teklif vermedilerse düşünülebilir aslında.atakom' Alıntı:Maalesef acelem var hocam, olmazsa zaten bu fiyata hayatta satmazdımcoderfree' Alıntı:Ölü sezeona denk geliyor. Aceleniz olmasaydı aslında Mayıs 'tan itibaren rahat satılırdı.