Dizel araç arayanlara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atakom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
araç güzelmiş hocam, dediğiniz gibi bayrama çok güzel olurdu.. ön peşinat ve kalanı için uygun ödeme planı yaparsanız hemen iletişime geçelim.. :) :)

dengem' Alıntı:
araç güzelmiş hocam, dediğiniz gibi bayrama çok güzel olurdu.. ön peşinat ve kalanı için uygun ödeme planı yaparsanız hemen iletişime geçelim.. :) :)
Olur hocam, ön peşinat için 30 bin verirsiniz, geri kalan 5 bini de bir gün sonrasına verebilirsiniz [emoji3]

Sıfır araç aldığım için acil satmam lazım, fiyatı da bu yüzden düşürdüm

Bizim millette bir Hyundai önyargısı var, 2005 model Polo 2012 model i20 'den daha iyidir onların gözünde. Sıfır i20 dizel olmuş 55.500 TL ama siz 3 senelik dizel aracı 35.000 'e satamıyorsunuz. Bakış açısının değişmesi lazım bence.

coderfree' Alıntı:
Bizim millette bir Hyundai önyargısı var, 2005 model Polo 2012 model i20 'den daha iyidir onların gözünde. Sıfır i20 dizel olmuş 55.500 TL ama siz 3 senelik dizel aracı 35.000 'e satamıyorsunuz. Bakış açısının değişmesi lazım bence.

hocam kıramazsınız o ön yargıyı. tabiri caizse millet wv'de fiyat düşer diye plaza önlerinde bekliyorlar.

teşekkür ederim hocam sağolun, gerçi aracı daha teslim alamadık bu aracı satıp ödemenin tamamını yaptıktan sonra tescil işlemi yapıp teslim alacağım

Hocam ben beğendim aracınızı aslında. Ancak kötü zamanda denk geldi. Hayırlı satışlar.
Bu arada 2 aracı da kullanan varsa 2007 1.4 tdci fiesta dan böyle bir araca geçmeye değer mi.

Ölü sezeona denk geliyor. Aceleniz olmasaydı aslında Mayıs 'tan itibaren rahat satılırdı.

Arkadaşlar gerçekten uygun fiyata vereceğim, bu fiyata bu temizlikte böyle araç asla bulamazsınız

coderfree' Alıntı:
Ölü sezeona denk geliyor. Aceleniz olmasaydı aslında Mayıs 'tan itibaren rahat satılırdı.
Maalesef acelem var hocam, olmazsa zaten bu fiyata hayatta satmazdım

atakom' Alıntı:
coderfree' Alıntı:
Sıfır araç aldığınız bayiden hiç teklif aldınız mı? Çok düşük teklif vermedilerse düşünülebilir aslında.

coderfree' Alıntı:
atakom' Alıntı:
coderfree' Alıntı:
Sıfır araç aldığınız bayiden hiç teklif aldınız mı? Çok düşük teklif vermedilerse düşünülebilir aslında.
2.el departmanları yokmuş hocam almıyorlar aracı galerilerden fiyat alırız dediler

BBNET
Geri