div sorunu kafayı yemek üzereyim yardım edin

Kodla Büyü

ereneren55

Aktif Üye
Sayfayı divle 3 e böldüm sol ve sağı float ile ortayı da margin left right ile ayarladım sol ve sağa içerikleri ortaya da yazıları yerleştirdim hiç bi sorun çıkmadan.
Ama ne zamanki ortaya bi tablo yerleştirmeye kalkıyorum yazıyla arasında epey bi boşluk oluyor yokmudur bunun bi yolu böyle saçma bi sorun olurmu allah aşkına ya

hocam ekran görüntüsü yada sayfayı buraya yüklerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
.
hastayı görmeden reçete yaz diyorsun şimdi.

hocam ben senin yerinde olsam önce ikiye bölerim birini dar birini geniş sonra geniş olanı tekrar ikiye bölerim böylece sayfayı üçe bölmüş olurum.

Hocam önce ekran görüntüsü lazım. İkincisi de CSS stillerini iyi ayarla. Eğer DIV'lerle çalışıyorsan stillerde width ve height değerlerini görece değil sabit ayarlaman gerekiyor.

www.bilincliaile.com hocam site bu bende hem dw de hem exp8 de hemde firefox da düzgün çalışıyor ama arkadaş baktı şimdi exp7 de herşey bi yere kaymış diyor içerikleri yükleyeyecekti çocuklar bu gece ama herşey birbirine girmiş durumda.

hocam ben opera hariç diğerlerinde (ie7,ie8,mozilla ) denedim bi sorun göremedim.

ereneren55' Alıntı:
http://www.bilincliaile.com hocam site bu bende hem dw de hem exp8 de hemde firefox da düzgün çalışıyor ama arkadaş baktı şimdi exp7 de herşey bi yere kaymış diyor içerikleri yükleyeyecekti çocuklar bu gece ama herşey birbirine girmiş durumda.
hocam yazdığın stil kodları bütün tarayıcılarda çalışmıyorsa tarayıcı tipi ve versiyonuna göre css dosyası eklersin.

<div id="content" style="position:absolute; top:198px; left:34px">

ben böle bi değişiklik yaptım düzeldi senin sayfada

BBNET
Geri