Div İçindeki Linkler

Kodla Büyü

ssahin85

Site Gezgini
<div id="header">
<ul id="nav">
<li><a class="selected" href="index.php"> Anasayfa </a>
</li>
<li><a href="./hakkimda.php"> Hakkımda </a>
</li>
<li><a href="./galeri.php"> Koleksiyonlar </a>
<ul> <li><a href="./takim.php">TAKIM ELBİSE</a></li>
<li><a href="#">CEKET</a></li>
<li><a href="#">GÖMLEK</a></li>
<li><a href="#">AKSESUARLAR </a>
</UL>
</li>

</li>

<li><a href="./blog.php"> Blog </a></li>
<li><a href="./iletisim.php"> İletişim</a></li>
<li><a href="./deneme1.php"> Deneme1</a></li>
<li><a href="./deneme2.php"> Deneme2</a></li>
</ul>
</div>

Arkadaşlar yukarıdaki php kodda div içine sayfalar çağırılmakta fakat ben yeni bir başlık eklediğimde örneğin Deneme1 ve Deneme2 gibi bunları div içine değilde farklı bir sayfada açmaktadır.
Acaba kodlarda bu şekilde bir kısıtlama olabilir mi bu sorunu nasıl çözebilirim.Sonradan eklediğim başlıkların linkleri div içinde açılacağına ayrı bir sayfa olarak açmaktadır.

Yukarıda PHP kodu yok sadece HTML kodu var. Kodlarda da etiketlerin açılıp/kapatılmasıyla ilgili hatalar var, bazı etiketler kapatılmamış, bazıları da iki kere kapatılmış.
PHP'nin etiketin DIV içerisinde açılmasında bir etkisi olmaz, muhtemelen sayfa içerisinde kullanılan bir Javascript kodu bazı linklerin DIV içerisinde açılması sağlanmıştır. Kodların tamamına bakıp, ilgili JS kodunu ayıklamak lazım.

Evet hocam kopyalarken dikkat etmedim fazla sadece fikir olsun diye bu şekilde yapıştırdım. Peki java kodlarında <ul> ve <li> ile ilgili kodlarda mı olabilir acaba tanımlamalar falan neye dikakt etmeliyim sizce nerede aramalıyım sorunu...

JS kodlarını görmeden bir şey söylemek zor. Belli sayıda link için atama yapılmış olabilir, hazır kütüphane içerisinde sınırlandırma yapılmış olabilir, sadece belli adresler için tanımlama yapılmış olabilir yani ihtimal çok.
Kodları incelemek gerek.

$('#nav li a').slice(1,10).click(function()

halettim hocam 10 u arttırmak yeterliymiş js bilmeyince öle bakıp duruyordum.İlginiz için teşekkür ederim...

$('#nav li a').slice(1,10).click(function()

yerine
$('#nav li a').click(function()
yazıp dener misiniz, bu haliyle sınırsız hale gelmesi lazım.

BBNET
Geri