Disk Yazma Koruması hatası

Kodla Büyü

yyavuz07

Aktif Üye
Arkadaşımın microsd kartını biçimlendirmem gerekiyor. Fakat disk yazma koruması hatası veriyor. Birçok program denedim ama sonuç alamadım.
Buna benzer problem yaşayan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.Teşekkürler...

Arkadaşlar benimde benzer bir sorunum var bugün bir yayın evinin flash belleği geçti elime 8gb lık bilgisayara taktık mı iki bölüm halinde çıkıyor bir tanesi 496mb içinde konular var diğeri 7 gb civarında ve boş ve rahatça biçimlendirebiliriyorum. 496 mb lık kısma kesinlikle müdahale edemiyorum disk yazmaya karşı korumalı diyor bu iki diski nasıl birleştiririz tek bir bellek haline getirebilirim ? :

solitary' Alıntı:
Arkadaşlar benimde benzer bir sorunum var bugün bir yayın evinin flash belleği geçti elime 8gb lık bilgisayara taktık mı iki bölüm halinde çıkıyor bir tanesi 496mb içinde konular var diğeri 7 gb civarında ve boş ve rahatça biçimlendirebiliriyorum. 496 mb lık kısma kesinlikle müdahale edemiyorum disk yazmaya karşı korumalı diyor bu iki diski nasıl birleştiririz tek bir bellek haline getirebilirim ? :
Sayın hocam, bahsettiğiniz olayı şöyle yapıyorlar, çeşitli programlar kullanarak flash belleğin çipine bir şeyler yükleyip, belleğin bir kısmını CD-ROM olarak gösteriyorlar. Dolayısıyla bu bölüme herhangi bir şey yazmanız mümkün olmuyor.
Ancak aynı programlarla bu bölüm silinip, yine tek bölüm haline getirilebiliyor. Forumda bunun konusu vardı, usb belleği cd-rom olarak yapın diye bir başlıktı sanırım, ayrıca tnctr.com forumunda da anlatım ve programlar vardı, ama her bellekte işe yaramayabilir.
@yyavuz07, büyük ihtimal donanımsal bir bozukluk oluşmuştur, kart bozulmuştur. Tabi kartın üzerinde yazma kilidinin kapalı olduğunu varsayıyorum.

BBNET
Geri