A Ares_67 Site Gezgini Mesajlar 61 23 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar adıma bakanlıktan dijital oyunlarda İslamofobi isimli bir kitap gönderilmiş. Size de hiç böyle bir kitap geldi mi ?
Arkadaşlar adıma bakanlıktan dijital oyunlarda İslamofobi isimli bir kitap gönderilmiş. Size de hiç böyle bir kitap geldi mi ?
bilalca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 775 24 Mayıs 2017 #2 Bende pdf formatı var. Ekli dosyalar Bilgisayar-Oyunlarında-İslamofobi.rar Bilgisayar-Oyunlarında-İslamofobi.rar 3.9 MB · Görüntüleme: 128
asusv Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 404 24 Mayıs 2017 #3 inceledim. hakikaten islam düşmanlığı had safhada. gerçi bu ülkede yaşayıp islamiyeti hazmedemeyen bir kesim olduğu da aşikar.
inceledim. hakikaten islam düşmanlığı had safhada. gerçi bu ülkede yaşayıp islamiyeti hazmedemeyen bir kesim olduğu da aşikar.
A Ares_67 Site Gezgini Mesajlar 61 24 Mayıs 2017 #4 teşekkürler bilalca rumuzlu arkadaşım. PDF sini bende bulmuştum. Benim merak ettiğim ilçede niye sadece bana gönderilmiş o yüzden sormuştum.
teşekkürler bilalca rumuzlu arkadaşım. PDF sini bende bulmuştum. Benim merak ettiğim ilçede niye sadece bana gönderilmiş o yüzden sormuştum.
M marvelous Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 706 24 Mayıs 2017 #7 Dijital oyunlari kim uretiyor ? Ne bekliyorduk ki . Cihatci kafa kesen sakalli adamlar islamdan anladiklari bu
Dijital oyunlari kim uretiyor ? Ne bekliyorduk ki . Cihatci kafa kesen sakalli adamlar islamdan anladiklari bu