gokhanli' Alıntı:Şu anda kampanya var yüksek kalite 500 tl. Fb de bulursak 3 kişi peşin alabiliriz. Trabzon da bulursak tadından yenmez![]()
gs başarısız o yüzden izlemiyorsun sanırım genelde öyle oluyor. fedadan önceki sezondada ben izlemiyordum beşiktaş taraftarı olarak.bjk başkanıda teknik direktörüde futbolcularıda gayet başarılı bence bjkyi izleyebilrisincumhurtorun' Alıntı:eskiden fanatik bir galatasaray taraftarı olarak, bu çöp ligin nesine para veriyorsunuz, nesine para kazandırıyorsunuz. yaklaşık 3 seneden beri ne maç izliyorum, ne de sonucunu merak ediyorum, ne de özetlerini izliyorum. futbolcusu ayrı rezil, başkanları ayrı rezil, yorumcuları ayrı rezil olan bir lige para kazandırmak istemiyorum. açın ispanya, ingiltere liglerini izleyin.
ersan3333' Alıntı:gs başarısız o yüzden izlemiyorsun sanırım genelde öyle oluyor. fedadan önceki sezondada ben izlemiyordum beşiktaş taraftarı olarak.bjk başkanıda teknik direktörüde futbolcularıda gayet başarılı bence bjkyi izleyebilrisincumhurtorun' Alıntı:eskiden fanatik bir galatasaray taraftarı olarak, bu çöp ligin nesine para veriyorsunuz, nesine para kazandırıyorsunuz. yaklaşık 3 seneden beri ne maç izliyorum, ne de sonucunu merak ediyorum, ne de özetlerini izliyorum. futbolcusu ayrı rezil, başkanları ayrı rezil, yorumcuları ayrı rezil olan bir lige para kazandırmak istemiyorum. açın ispanya, ingiltere liglerini izleyin.![]()
allpier03' Alıntı:gokhanli' Alıntı:Şu anda kampanya var yüksek kalite 500 tl. Fb de bulursak 3 kişi peşin alabiliriz. Trabzon da bulursak tadından yenmez![]()
fenerbahçe için talibim
Hocam özelden yazdım whats app tan haberleşelim.gokhanli' Alıntı:allpier03' Alıntı:gokhanli' Alıntı:Şu anda kampanya var yüksek kalite 500 tl. Fb de bulursak 3 kişi peşin alabiliriz. Trabzon da bulursak tadından yenmez![]()
fenerbahçe için talibim
Bi tek ts eksiğimiz kaldı.
En olmadı 3 kili alabiliriz ne dersiniz
DaMieN' Alıntı:Şartlar nedir?
Edit : Galatasaray
Yüksek Kalite (Smart TV, Web, Cep, Tablet) 599,00 TL / Sezon.
FB - GS - BJK olsa adam başı 200 kağıt yapar. 9 taksit diyor. Aylık 20 TL civarı yapar. Birisi peşin alıyor biz ona aylık mı ödüyoruz? Total 200 tl mi gönderiyoruz. 4. kişiyi mi arıyoruz maliyeti düşürmek için?
rasim535' Alıntı:Fiber interetiniz varsa alın bir iptv istediğiniz ligi istediğiniz maçı istediğiniz kanalı izleyin.
Yıllık 160 TL verdim kafam rahat.
hocam özel mesaj gönderdim bi inceleyin.klebsiella' Alıntı:galatasary için bende katılırım.
ne kadar tutar ve aynı anda farklı yerlerde kaç kişi izleyebiliyor?
Kürşat_58' Alıntı:bizede özelden atarsan bizde faydalanalım