C cparliyan Üye Mesajlar 14 25 Eylül 2014 #1 merhaba arkadaşlar, bilgisayarım açılırken DGBDriver. dll dosyası eksik diye uyarı veriyor. dosyayı nette arattım ama bulamadım.. yardımcı olabilir misiniz?
merhaba arkadaşlar, bilgisayarım açılırken DGBDriver. dll dosyası eksik diye uyarı veriyor. dosyayı nette arattım ama bulamadım.. yardımcı olabilir misiniz?
X xxltc Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,413 27 Eylül 2014 #2 bi driver eksik galiba system dosyası değil gibi. yoksa çıkardı nette. kullandığın bir donanımın driveri gibi
bi driver eksik galiba system dosyası değil gibi. yoksa çıkardı nette. kullandığın bir donanımın driveri gibi
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 27 Eylül 2014 #4 Başlangıçta çalışan programları devre dışı bırakıp dener misin.
X xxltc Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,413 27 Eylül 2014 #5 görev yöneticisinden de iptal et açık olanları belki hallolur
X xxltc Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,413 27 Eylül 2014 #7 tenten' Alıntı: starboard için yüklenmiş Genişletmek için tıkla ... eliine sağlık hocam