covid-19 öncesi dyk ya ek olarak gönüllü olarak çocukları toplar yarışmalara hazırlanırdık. bu sene artık çocuklara hadi toplanın da diyemeyeceğiz. resmi dayanağı olmadan çocukları toplasak birine bir şey olsa o da sıkıntı. arkadaşlar mutlaka ya egzersiz yada halk eğitim üzerinden resmiyete dayandırarak yapmak lazım yüz yüze robotik çalışmaları. egzersiz de dyk gibi açılamayacak büyük ihtimal. halk eğitim işi de müdürlerin isteğine göre gibi. üzüldüm şimdi uzak kalacağız gibi bir süre ekip çalışmalarından.
Egzersiz listesinde bilişim dersi yok hocam Tübitak kapsamında ya da belge varsa izcilik satranç vs egzersiz açabilirsinizMüfredat sıkışık zaten ilgili çocuklarla ancak kurslarda ilerleme kaydedebiliyorduk. O imkan bitmiş oldu. Yazık olacak belki egzersiz falan açar o şekilde ilerlemeye devam ederiz
Haklısınız, ama bu durum bizi ilgilendirmez ki hocam. Milli Eğitimin hiç mi denetleyici mekanizması yok. Çat kapı gelsin baksın kim ne yapıyor yerinde görsün. Ortada bir problem varsa çözüm üretmek yerine yasaklayıp/kapatıp geçmek hem kolayına kaçmak hem de işi hakkıyla yapanları cezalandırmaktır bana göre.Dersine girilmeyip alınan ek dersler o kadar ayyuka çıkmıştı ki arkadaşlar bide bunu çok rahat anlatıyordu beden eğitimi öğretmeni akşam kursu açıyor kursa gelmiyor ordan bi öğrenci görevlendiriyor 3000 ek ders alıyor yazıktır gunahtir böyle kurs açan ne müdürler gördüm yapana sözüm adimizi karaladılar böyle olacağı hep konuşuluyordu
En çok ne üzdü biliyor musunuz sayın öğretmen arkadaşlarım. Haberin altına o kadar yorum yazılmış. Bedenci demişler, müzikçi demişler. Yerden yere vurmuşlar. Bir tane yorumda bilişimci dememişler. Toplantılarda müdür dersimizi unutur, öğrenciler en sevdiğiniz ders anketinde unutur. Ama haberin yorumlarında bile dersimizin adının geçmemesi. ne bilim
Hocam bizim bölümden cidden beklentiniz var mı ben o beklentiyi gömeli çok oldu beklenti içerisinde olan arkadaşlarida gerçekten tebrik ediyorumEn çok ne üzdü biliyor musunuz sayın öğretmen arkadaşlarım. Haberin altına o kadar yorum yazılmış. Bedenci demişler, müzikçi demişler. Yerden yere vurmuşlar. Bir tane yorumda bilişimci dememişler. Toplantılarda müdür dersimizi unutur, öğrenciler en sevdiğiniz ders anketinde unutur. Ama haberin yorumlarında bile dersimizin adının geçmemesi. ne bilim
Hayal gücü olmayanın kanatları yoktur hocam.Hocam bizim bölümden cidden beklentiniz var mı ben o beklentiyi gömeli çok oldu beklenti içerisinde olan arkadaşlarida gerçekten tebrik ediyorum
Arkalarında DAĞ gibi kolej sahibi, pardon rehber öğretmen bakan var. Olsun o kadarehberlik dersi lobisi süper,Okula gelmediği halde ekders aldı ve bunu talep etti
Bakanla alakası yok bence daha öncede öyleydilerArkalarında DAĞ gibi kolej sahibi, pardon rehber öğretmen bakan var. Olsun o kadar![]()