Güzel fikir....repocket' Alıntı:netsupport ile flash oyunları dersin son dakikalarında öğrencilere gönderebilirsiniz hocam.
Ben uygulamaları erken bitirenlere ödül olarak böyle yapıyorum.
şeffaf' Alıntı:bence hiç yüklemeyin oyun filan, dersin ciddiyetini bozuyor çoçukların aklı hep oyunda oluyor, içeriye pat diye giren muhakkak oluyor ders sırasında son dakikalarda oynattığınızı bilmez farklı izlenimler olur, hiç gerek yok..
dersim olduğu zamanlar 1-2 hafta sınıflarda ders yapıp, derste kesinlikle oyun oynamayackalrını iliklerine işleyene kadar tekrar ettim işe yaramıştı ama her yerde öğrnci profili bir olmuyor tabi.oyun açan olursa da anında kapının önüne koyardım, uygulamaya dalınca ondan da oyun kadar zevk almaya başlamışlardı..elf.krc' Alıntı:şeffaf' Alıntı:bence hiç yüklemeyin oyun filan, dersin ciddiyetini bozuyor çoçukların aklı hep oyunda oluyor, içeriye pat diye giren muhakkak oluyor ders sırasında son dakikalarda oynattığınızı bilmez farklı izlenimler olur, hiç gerek yok..
evet bu durum sıkça başıma geliyor, ama oyuna daizin vermezsem hiç uygulama yaptıramam, uygulamaları bitirenlerin oyun oynayabileceğini söylüyorum bu şekilde yapıyolar