:alkis:sami55' Alıntı:Bizdeki çocuklarda bakanların dediğine göre içinde büyüyorlar teknolojinin ama bildikleri tek şey face, twit veya oyun demek bizimkilerin istediği seviye bu oyun oynamayı bilse yeter
mehday33' Alıntı:Öğrencilerimiz twitter ve facebook kullanıyor kullanmasına ama onu bile güvenli bir şekilde kullanamıyor. Profilde ne paylaşması gerektiğini, alınması gereken güvenlik önlemlerini malesef bilmiyorlar. Arkadaş listelerinde belki de yüzlerce kişi ekli. Üzücü tabili böyle olması. Bizim okulda meb hattı facebook ve twitter'a girmiyor. Girerse eğer bununla ilgili bir ders yapmayı düşünüyorum.
Kanada'nın iyi bir aşamada olduğunu biliyordum, Fas'ın o aşamada olduğunu bilmiyordum. Fas gibi bir ülkede bile eğitimi planlayanlar bilişim teknolojilerinin önemini farketmişken bizdekiler sadece oyun ve internetten ibaret olduğunu düşünmeye devam ediyor. Matbaa ve sanayi devrimini kaçırdığımız gibi bilişim teknolojilerinde de uluslarası piyasaya müşteri olmaktan öteye gidemeyeceğiz.umitbulut58' Alıntı:merhaba arkadaşlar okulumuza fas ve kanada dan misafirlerimiz var
kendilerine dersimizle alakalı sorular sorduk çok ilginç diyologlar geçti..(çok gülümsediler)
FAS:
5.5 itibaren mecburi imiş. dersten kalanlar oluyormuş.
hacker bile öğretiliyormuş.. üniversitenden mezun olan herkes web sitesi mevcut ve photoshop .office vb. prog hepsini belli bir sırayla öğreniyorlarmış..
bol bol sunum istiyorlarmış..
KANADA:
seçmeli olarak okutuluyormuş. oyun yapmayı öğreniyorlarmış.web sitesi yapmayı öğreniyorlarmış..