Dersim 9 saate düşmüş ve dersi kimse seçmemiş

Kodla Büyü

sonsuzartibir

Aktif Üye
Hizmet içi eğitimde olduğum için seminer döneminde okulda değildim geldiğimde şok oldum.
5. sınıflarda dersi kimse seçmemiş diğer 6-7-8 de 3şube olduğu için ders sayım 9 a düşmüş . Yönetmeliği fazla inceleyemedim bu doğrumudur yardımcı olursanız sevinirim.

idare yönlendirse seçilirdi büyük ihtimal.bendede 5 ler seçmiş birde sadece 8ler var.toplam 9 saat benimde

sen gine iyisin hocam bende kimse seçmemiş boş gezenlerin yevmiyesini yazıyorum okulda şükret haline şükret!

Hocam bizim dersimiz 4. sınıfta olmadığı için bir çok veli ve öğrenci dersin adına baktığında ne olduğunu bile anlamıyor tam olarak. Ama din, müzik, resim, beden gibi diğer derslerin öğretmenlerini biliyorlar. Biraz da bu yüzden dersimiz 5lere çok cazip gelmiyor sanırım

benim de seçilmemiş. 6 saat ders var. ama ben formları incelerken baya bi BT görmüştüm..

benim hiç dersim yok. sabah okula geldim müdürüm benim durum ne olacak dedim. formatörlük de yok ders de yok sen bize yardımcı olursun şimdi git lab da otur dedi

halaçoğlu' Alıntı:
benim hiç dersim yok. sabah okula geldim müdürüm benim durum ne olacak dedim. formatörlük de yok ders de yok sen bize yardımcı olursun şimdi git lab da otur dedi

tüm hafta seni labta oturtamaz ya..15 saat görev karşılığı mesai verir ancak.. o da 5 günde dolar herhalde...

halaçoğlu' Alıntı:

çok zor hocam...üzüldüm gerçekten...

halaçoğlu' Alıntı:
Lafa bak lafa. Hizmetliye bile diyemiyolar bunu bize diyolar. Yok abi yok bu iş böyle gitmez.

Kuran - Yabancı Dil- Drama -
şimdilik öğrendiğim bunlar Seçilmiş Müdür biz yönlendirmiyoruz hocam veli seçiyor diyor .
Benim anlamadığım biz varken bizim dersimiz seçilmemelimi
9 saat dersim kaldı şimdi ne olacak formatörlük için ili aradım hocam bakanlıktan yazı bekliyoz diyorlar bakanlıktan yazı gelmediyse diğer iller nasıl yapıyor.
Sabahtan beri çıldırmak üzereyim.

okulum ilkokul oldu.6,7,8 ler devam,5le gitti.
6,7 lere seçtiler 8 saat dersim var. Formatörlükten de ses yok.
Bekliyorum ben de :(

advena' Alıntı:
Hocam bizim dersimiz 4. sınıfta olmadığı için bir çok veli ve öğrenci dersin adına baktığında ne olduğunu bile anlamıyor tam olarak. Ama din, müzik, resim, beden gibi diğer derslerin öğretmenlerini biliyorlar. Biraz da bu yüzden dersimiz 5lere çok cazip gelmiyor sanırım

bunu düşünerek dersin yanına bilgisayar diye not düştüm.. baya seçen oldu bizde ama 4 saatten fazla giremiyorum iho olduğu için.

halaçoğlu' Alıntı:

U-fuk şapşağı yemişsin olm sen :puhaha:

only61' Alıntı:
halaçoğlu' Alıntı:

tüm hafta seni labta oturtamaz ya..15 saat görev karşılığı mesai verir ancak.. o da 5 günde dolar herhalde...

görev karşılığı mesai de neyin nesi.. :puhaha:

6-7-8lerde halen eski sistem zorunlu seçmeli.. dolayısıyla bazı arkadaşların benim okulda hiç ders yok demesi tuhafıma gitti..

ya müdürleri işi bilmiyor, yada işeri geldiği geldiği bigi hareket ediyor...

traxx26' Alıntı:
6-7-8lerde halen eski sistem zorunlu seçmeli.. dolayısıyla bazı arkadaşların benim okulda hiç ders yok demesi tuhafıma gitti..

ya müdürleri işi bilmiyor, yada işeri geldiği geldiği bigi hareket ediyor...

444 ile ilkokullar orta okullar ayrıldı belki arkadaşlar ilkokul da kaldı kadrosu .. olabilir mi?

advena' Alıntı:

Aynen bizim dersi anlamıyolar.
hatta fen matematik içinde görürlerse aman matematik dersi diye seçerler anca seçerlerse :D

tayinci42' Alıntı:
only61' Alıntı:
halaçoğlu' Alıntı:

görev karşılığı mesai de neyin nesi.. :puhaha:

sen atıyorum 5 saat BT dersin var 15 e tamamlamak için idare sana istediği saaatlere idari görev yazar okuldaki idari ilere yardımcı olrsun. Çoğumuza bu olacak bence.

BBNET
Geri