sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 918 18 Haziran 2014 #1 sene sonunda idare tarafından istenen ders kitabının değerlendirme raporu ektedir. Ekli dosyalar ders kitabı raporu.rar ders kitabı raporu.rar 13.7 KB · Görüntüleme: 160
OZOGUL Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 18 Haziran 2014 #2 Hocam iyi güzel hazırlamışsınız ama şınu sormak istiyorum Olmayan ders kitabının raporu nasıl istendi? Resmi yazı var mı? Şok oldum yani
Hocam iyi güzel hazırlamışsınız ama şınu sormak istiyorum Olmayan ders kitabının raporu nasıl istendi? Resmi yazı var mı? Şok oldum yani
G goksirine Aktif Üye Mesajlar 215 18 Haziran 2014 #3 evet benimde dikkatimi çekti ve hocam da iyi iyi demis, olmayan kitaba hem kendi yapmıyor hem eleştiriyor oldum ama
evet benimde dikkatimi çekti ve hocam da iyi iyi demis, olmayan kitaba hem kendi yapmıyor hem eleştiriyor oldum ama
ozkansedef Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,058 18 Haziran 2014 #4 sanalomer' Alıntı: sene sonunda idare tarafından istenen ders kitabının değerlendirme raporu ektedir. Genişletmek için tıkla ... Raporu 7. ve 8. sınıflarda kullanılan kitap için mi hazırladınız hocam?
sanalomer' Alıntı: sene sonunda idare tarafından istenen ders kitabının değerlendirme raporu ektedir. Genişletmek için tıkla ... Raporu 7. ve 8. sınıflarda kullanılan kitap için mi hazırladınız hocam?