Derse öğrenci gelmediğinde ders ebadan başlatılmadı yazıyor. Öğretmen saatlerce beklesin öğrenci gelmezse ders yapmadı sayılıyor maalesef. 6 ders ebadan başlatmama rağmen Ebadan başlatılmadı yazıyor.
Kesinlikle. Dersi yaptıysak içimiz rahat sorun yok. Eba yanlış raporunu tutar. Düzelirse düzelir. Düzelmezse de yapacak bir şey yok. Herkeste aynı olan bir durum için kimse bir şey diyemez.Bu durumda da olmuşsa eğer o zaman Eba sistemi ile alakalı bir sorun. Öğretmen beyanı esastır hocam çok takılmamak lazım.
Arsivle nasıl basa çıkılacak hocam. Büyük video dosyaları olur elinizde. Bizim okulda günlük canli ders gruplari var. Yoklamalarin ekran görüntüsünü oraya atıyoruz.İmkan varsa zoomun otomatik kayıt özelliğini kullanarak her dersi kaydetmek en kesin çözüm bence.
destekBizim Bilişim Öğretmenleri hortlatılmaması gereken ne kadar konu varsa hortlatıyor. Sana ne ders ebadan başladı başlamadı. İşine bak sen derse gir çık. Çok büyük baskı altındaysan (ki zannetmiyorum) fotoğraf çek video kaydı al. Bu tür herkesin başını ağrıtacak konuları açmayın arkadaşlar. İyi çalışmalar.
hocam geçen sene idareciydim, bir öğretmen arkadaş geçen sene uzaktan eğitimle ders vermek zorunda değiliz vs laflar etti, halbuki yönetmelik değişikliğini grubtan duyurmuştum, ona yönetmeliğin değiştiğini, uzaktan idarenin verdiği dersleri işlemek zorundasınız dedim. Bilgisayarı olmayanlar ne yapacak vs. gevelemeye başladı, 63 yaşındaki başka bir öğretmenimiz bilgisayarla arası fazla iyi değildi, okuldan benim yanımda dersleri yapıyordu, onu söyledim, gelirsiniz okula yaparsınız dedim.Bizim Bilişim Öğretmenleri hortlatılmaması gereken ne kadar konu varsa hortlatıyor. Sana ne ders ebadan başladı başlamadı. İşine bak sen derse gir çık. Çok büyük baskı altındaysan (ki zannetmiyorum) fotoğraf çek video kaydı al. Bu tür herkesin başını ağrıtacak konuları açmayın arkadaşlar. İyi çalışmalar.
Dediğiniz gibi göründüğü gibi, katılım olduğu halde görünmeyebiliyor.Ders başlatılmadı yazısına tıklarsanız öğrenci listesinde kimin katıldığı yeşil renkle belirtiliyor. İnanmayan oraya bakar![]()