A androjen Üye Mesajlar 14 19 Şubat 2010 #1 Sitede ve nette pekçok ders dağıtım proğramı denedim ya derslerde yada öğretmenlerde kısıtlamaları gideremedim. patch ve değişik serialler denedim olmadı kullanabileceğim bir ders dağıtım proğramına ihtiyacım var yardımmm::((
Sitede ve nette pekçok ders dağıtım proğramı denedim ya derslerde yada öğretmenlerde kısıtlamaları gideremedim. patch ve değişik serialler denedim olmadı kullanabileceğim bir ders dağıtım proğramına ihtiyacım var yardımmm::((
bilisimci61 Üye Mesajlar 1,193 19 Şubat 2010 #2 banada lazım aslında bende bulamadım eksiksiz bir tane...
O oguzkagan14 Üye Mesajlar 4 4 Mart 2010 #3 ASC Time Tables şuan en iyisi.Kullanıyoruz sorun çıkrmıyor.
M miharbi Üye Mesajlar 26 4 Mart 2010 #5 oguzkagan14' Alıntı: ASC Time Tables şuan en iyisi.Kullanıyoruz sorun çıkrmıyor. Genişletmek için tıkla ... nereden alacağız programı hocam..
oguzkagan14' Alıntı: ASC Time Tables şuan en iyisi.Kullanıyoruz sorun çıkrmıyor. Genişletmek için tıkla ... nereden alacağız programı hocam..