emirkazim Aktif Üye Mesajlar 125 2 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar aranızda 1. dönem ya da bu dönemin dolu halde ders içi gözlem formu olan var mı? Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar aranızda 1. dönem ya da bu dönemin dolu halde ders içi gözlem formu olan var mı? Teşekkürler
B bilerzen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 2 Mart 2020 #2 hocam ben her öğretmene bir form verdim derslerinde Eba'yı kullandıkları gün, saat ve konunun adını yazdılar...
hocam ben her öğretmene bir form verdim derslerinde Eba'yı kullandıkları gün, saat ve konunun adını yazdılar...
emirkazim Aktif Üye Mesajlar 125 2 Mart 2020 #3 bilerzen' Alıntı: hocam ben her öğretmene bir form verdim derslerinde Eba'yı kullandıkları gün, saat ve konunun adını yazdılar... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler mantıklı hocam Ama ilk dönem bir şey yapmadım bu formlarla ilgili. 2. dönem tutayım diyorum bende.
bilerzen' Alıntı: hocam ben her öğretmene bir form verdim derslerinde Eba'yı kullandıkları gün, saat ve konunun adını yazdılar... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler mantıklı hocam Ama ilk dönem bir şey yapmadım bu formlarla ilgili. 2. dönem tutayım diyorum bende.