omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,029 17 Haziran 2014 #1 Wordpres yada joomla tabanlı bir dernek sitesi kurulacak ancak tema seçemedim arkadaşlar. Aklında güzel bir tema olan varsa önerilerinize açığım. Not: Dernek yerel çapta eğitim, kültür ve sosyal kalkınma ile ilgilenen bir dernektir.
Wordpres yada joomla tabanlı bir dernek sitesi kurulacak ancak tema seçemedim arkadaşlar. Aklında güzel bir tema olan varsa önerilerinize açığım. Not: Dernek yerel çapta eğitim, kültür ve sosyal kalkınma ile ilgilenen bir dernektir.
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 18 Haziran 2014 #3 walla bulursan burdan paylasin hocam bende ariyorum
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,029 18 Haziran 2014 #4 Direk portal teması üzerinden gidicez sanırım. Şık güzel bi portal tasarımı olan varsa ona da açığız Bulan paylaşsın.
Direk portal teması üzerinden gidicez sanırım. Şık güzel bi portal tasarımı olan varsa ona da açığız Bulan paylaşsın.
ozilogic Aktif Üye Mesajlar 291 18 Haziran 2014 #5 www.iyilikagaci.org www.kucukmuhsine.com www.ilgincobankaya.org.tr yoo enterpires sanırım
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,029 18 Haziran 2014 #6 yoo tasarımları da güzel ama üç sütun mantığında örnekler daha çok işime yarar :roll: