Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ya siteme müzik ekliyorum fakat müziği farklı bir sayfada açabiliyorum.sadece müziği çalabilmek içn ne yapmam lazım.Yani müzik dinlediğim sayfanın görünmemesi için ne yapmam lazım.yardımedinnnnn
Ama web sayfamı frontpage de yapmıyorum.Sorun çıkmayacaksa yani frontpageden alıp dreamweavere aktarabileceksem yardımcı olabilirsineniz sevinirm hocam.
hocam o önemli değil bir kısmını dreamwearda canın sıkılıncada frontpage de çalışabilirsin o sorun çıkarmaz.. Sayfanı frontpage de aç biçim menüsünde arka plan menüsünden genel sekmesini seç orda en altta arka plan sesi var ordan istediğin sesi ekleyebilirsin.....
Eğer hazırlarsanız adresi verin ziyaret edelim bakalım nasıl olucak güzel olursa bizde sitemize ekleyelim. Ağırlaştırdığı için pek sıcak bakmıyorum ama...
hımm öylemi kullansam hoca ne der acaba.ben daha öğrenci olduğum için.
ödev hazırlıyorum benm site basit yani ama ileri de inşallah güzel bir site yapabilirim.
Dosyada Javascript kodları var. Sitenin istediğin yerine yapıştırıp "a.m p 3" yazan kısma kendi müzik dosyanın yolunu yazarsın. Bagl hızına ve dosya buyuklugune gore kısa surede acılıyor.
hocam dreamweaver da "behaviors" panelinde "play sound" kısmı war.oradan nLoad komutu werirseniz sayfa yüklendiği zaman hangi sayfaya müzik eklentisi yaptıysanız orada çalar. yalnız müziğin mid ya da wav uzanttılı olması gerekiyo