Denizli MEM Hesabıma yolluk yatırmış!

Kodla Büyü

tahtakama

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Az önce hesabıma baktım 100,26 tl yolluk yatmış.

Denizlide görev yapan arkadaşlar sizlere de yatmış mı acaba? ve neden yatmış bilen var mı arkadaşlar?

Re: Denizli MEB Hesabıma yolluk yatırmış!

yolluk adı altında belki maaş ya da ek ders farkı yatmış olabilir mi

volkankey' Alıntı:

Kesinlikle hocamın dediği gibidir. Rakamda yakın...

ek ders farkıdır hocam. açıklamayı yanlış yazmışlardır.

volkankey' Alıntı:

Ek ders farkları bir hafta önce falan 95 tl olarak yatmıştı. Açıklamada da ek ders farkı yazıordu. Maaş farkları da yattı. Bu nedir tahmin edemedim...

başkasının parası size yatmış olabilir. MEM e bilgi verin bu konuda. Eğer yolluk almanız gereken bir çalışmada bulunmadıysanız size ait değildir.

yolluk almam gerekip de yolluk vermedikleri tek etkinliğim müdür yardımcılıgı sınavına girmekti.

Müdür yardımcılıgı sınavı için yolluk başvurusunda bulunmuştuk ama ses seda çıkmamıştı, acaba o olabilir mi,

denizliden sınava giren arkadaşlar size de yattı mı acaba?
O da değilse denizli meb e sorayım...

Evet dostum bende müdür yardımcılığı sınavına girmiştim banada yatmış 110 kağıt:)

Ne güzel müjde bu ya!Baktım bana da yatmış... :+1:

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Bu arada Denizli MEB yerine MEM derseni daha doğru olur hocam.

Doğru tespit el, ağız alışkanlığı :idea:

Geç de olsa gelen bu yollukları da almış olduk... Sınav öncesi dilekçe verip başvurmuştuk ama valilik vermemişti sanırım... Birisi ya da birileri demekki peşini bırakmamış hakkımızı vermişler.

tahtakama' Alıntı:
Az önce hesabıma baktım 100,26 tl yolluk yatmış.

Denizlide görev yapan arkadaşlar sizlere de yatmış mı acaba? ve neden yatmış bilen var mı arkadaşlar?

hocam yanlışlık olmuş. o benim yolluğumdu az önce mal müdürü aradı mallık yapmış :D yanlışlıkla size yollamışlar bi zahmet gönderin bana :mrgreen:

Hocam ben hiç anlayamadım müd. yard. sınavına girdiniz kazandınız yer değiştirdiniz onun yolluğu mu bu?

Sayın hocam, idarecilik sınavına girdiysen onun parası, aynısı bana da yatmış. Adres:Denizli

Enterprise' Alıntı:
Hocam ben hiç anlayamadım müd. yard. sınavına girdiniz kazandınız yer değiştirdiniz onun yolluğu mu bu?

Müdür yardımcılığı sınavı türkiyede belirli illerde yapılıyor. bizim bölgemizde de izmirdeydi sınav,
daha önceki yıllarda sınava girenler yolluk aldıklarını söylediller sınava giderken, sendikalar yolluk almak için milli eğitime oradan da valiliğe verilmek üzere örnek dilekçeler hazırladılar vs derken bazı illerde alanlar oldu bazılarında vermediler.

aradan 8 ay geçti artık ne olduysa yatmış yolluk. Öyle bir uzun hikaesi var bu yolluğun yemeye kıyamazsın o derece :++:

BBNET
Geri