M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 11 Aralık 2007 #1 arkadaşlar benim bilgisayara bir ara deepfreeze yüklemiştim. sonra geri kaldırdım ama hala "Sistem Saatini Değiştirmek için gereken yetkiye sahip değilsiniz." diyor. bunu nasıl iptal edebilirim. takvimi bile göremiyorum çok gıcık.
arkadaşlar benim bilgisayara bir ara deepfreeze yüklemiştim. sonra geri kaldırdım ama hala "Sistem Saatini Değiştirmek için gereken yetkiye sahip değilsiniz." diyor. bunu nasıl iptal edebilirim. takvimi bile göremiyorum çok gıcık.
C celal Üye Mesajlar 9 11 Aralık 2007 #2 Program files içinde bulunan HYPER YEKNOLOGİES klasörünü de sil o zama n sorun kalmaz bence ) başka birşey silme sakın )))
Program files içinde bulunan HYPER YEKNOLOGİES klasörünü de sil o zama n sorun kalmaz bence ) başka birşey silme sakın )))
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 11 Aralık 2007 #3 malesef öyle bir klasöre sahip değilim. zaten haftada bir program files içini temizlerim. öyle bir klasör olsa çoktan yolcu olurdu.
malesef öyle bir klasöre sahip değilim. zaten haftada bir program files içini temizlerim. öyle bir klasör olsa çoktan yolcu olurdu.