deepfreeze den başka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okoyun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

okoyun

Aktif Üye
2.faz win8 akıllı tahta için kullanabileceğim deepfreeze tarzı ama devreden çıkarırken yeniden başlatmam gerekmeyen bir program var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

TimeFreeze güzel, ancak değişiklik yapmak için yeniden başlatmak gerekiyor. Ayrıca programın açıkları var. Öğrenciler dosyalarını silerse hata veriyor.
shadow defenderi kullananlar memnun gibi. Ancak hiçbiri Drive Vaccine kadar etkili değil. Drive Vacccine de lisans sıkıntısı olur. Şu anda en iyisi shadow defender sanırım. Ama açıkları var mı bilmiyorum kullanmadım. Tahtalarda önemi yoktur açıkların kanımca. Ama lablarda sıkıntı olur.

time freeze denemedim. bilmiyorum. shadowu denedim hiç beğenmedim.

vachine müthiş program ama lisans sorunu var. pat diye gümlüyor ve her alt üst. lisansı alınabiliyorsa mükemmel bir program.

deep lisans sorunu olmayan sorun çıkarmayan iyi bir program

Ekli dosyalar

drive machine i kurdum. beğenmedim. şimdi de kaldıramıyorum. uninstaller kullandım. kaldırdım gibi gözüküyor. ama drive machine kurayım dedim. kuramıyorum. sistem korunuyor diyor.

1. öğrenciler timefreeze in dosyaları nasıl siliyor hocam, flash tan çalışan windows ile mi?
2. timefreeze, shadow defender, drive vacine win 8 de çalışıyor mu?

okoyun' Alıntı:
drive machine i kurdum. beğenmedim. şimdi de kaldıramıyorum. uninstaller kullandım. kaldırdım gibi gözüküyor. ama drive machine kurayım dedim. kuramıyorum. sistem korunuyor diyor.
Vaccine'yi yeniden kurun, sonra program ekle kaldırdan kaldırın.

arkadaşlar drive machine kurarken system must be protected diyor ve kurulumu bırakıyor. yani kurulmuyor. acaba 2.faz tahtalarda sistemi koruyan başka bir program mı var.?

BBNET
Geri