Debriyaj seti değiştime ücreti 150 TL çok mu?

Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum.

Debriyaj baskı balata setinin değişimi ve şanzumanın ve 4 tekerin kontrolü için usta 150 TL istiyor.

Piyasayı bilmiyorum ve bu yüzden kandırılmak istemiyorum. Bu işlemi daha önce yaptıran ya da piyasayı bilen arkadaşlardan fiyat konusunda bilgi alabilir miyim?

Bu arada forumu bu tür bir konuyla meşgul ettiğim için özür dilerim.

5 Sene önce eski arabama debriyaj seti değiştirme ücreti olarak 75 TL vermiştim. Şu an için 150 TL iyi bir rakam.

Normal. Ben Corsa için sormuştum sanayi de debriyaj seti değiştirme ücretini 200 TL demişlerdi. 150 tl kabul edilebilir fiyat.

Sıkıntılı iştir hocam o. Yani ustanın dediği fiyat normal. Ben de opel astra var. İşçiliğe hemen hemen o civarda fiyat biçtiler. Zaten baskı balatasıyla birlikte 1000 liralık masraf çıkarıyo.

Verilen cevaplar teşekkür ederim.
Bu arada araba renault 9 broadway. Acaba araba markası işçilik fiyatını etkiler mi?

hocam normal bir fiyat clıo ıcın gecen yıl 175 tl vermıstım debrıyaj ve yanında ufak tefek bakımlarla

Hocam araba marka ve modele göre farklı fiyatlar olabiliyor. Ben bu hafta sonu İstanbul'da değiştirttim. 4-5 saatlik bir işçilik. Ücret olarak 100 tl verdim. Tanıdık yerdi. O yüzden bu fiyata yaptılar. Normalde piyasası 150 tl civarı

valla 150 lira iyi fiyat.ben geçen yaz clio hb aracı işçilik dahil 250 liraya yaptırdım.bu renaultlarda nerdeyse komple motoru indiriyorlar.o yüzden de yüksek fiyat çıkıyor...

BBNET
Geri