sezginozturk' Alıntı:arkadaşlar problemi aşağıdaki adımlarla çözdüm.
görevlendirildiği bt sınıfında ki bilgisayarlarda yüklü olan deepfreez i pasif yaptım ve saati/tarihi güncelledim.
1. bilgisayardaki dns leri 195.175.39.39 195.175.39.40 yaptım.
2. sonra eski sürümü güncelledim(açılan dyned perceresinin üst kısmaında eski sürüm yazıyor oraya tıklayarak) dedim.
3. bir öğrenciye tanımlı şifre ile giriş yaptım ve karşıma çıkan 3 adet pasif görünenlerden en altdakini seçip yükle dedim(böylece bir güncelleme de oradan yapmış oldum)
sonuç olarak yeni cd yi kurmadan dyned çalışıyor.
tüm bunlara rağmen 15 bilgisayarda işe yarayan yöntem bir makinede işe yaramadı. üstelik dyned i kaldırıp yeni cd den kurulum yapmama rağmen o makineden bağlanamıyorum. server hatası veriyor hala. varsa bir fikriniz alabilirim.
hocam Placement test eski sürümü güncelleyince geldi ama pasifti. üzerine tıklayıp onaylayınca onu yükledi ama Teacher Training in bilmiyorum ne işe yaradığını. umarım ingilizce öğretmeni istemezturkteam' Alıntı:sezginozturk' Alıntı:arkadaşlar problemi aşağıdaki adımlarla çözdüm.
görevlendirildiği bt sınıfında ki bilgisayarlarda yüklü olan deepfreez i pasif yaptım ve saati/tarihi güncelledim.
1. bilgisayardaki dns leri 195.175.39.39 195.175.39.40 yaptım.
2. sonra eski sürümü güncelledim(açılan dyned perceresinin üst kısmaında eski sürüm yazıyor oraya tıklayarak) dedim.
3. bir öğrenciye tanımlı şifre ile giriş yaptım ve karşıma çıkan 3 adet pasif görünenlerden en altdakini seçip yükle dedim(böylece bir güncelleme de oradan yapmış oldum)
sonuç olarak yeni cd yi kurmadan dyned çalışıyor.
tüm bunlara rağmen 15 bilgisayarda işe yarayan yöntem bir makinede işe yaramadı. üstelik dyned i kaldırıp yeni cd den kurulum yapmama rağmen o makineden bağlanamıyorum. server hatası veriyor hala. varsa bir fikriniz alabilirim.
Server hatalarının genelde sürümlerle ilgisi olmuyor. Eski Cdlerden Dyned çalışılabilir.Fakat Placement test ve Teacher Training eski cdlerde bulunmuyor. Muhtemelen bu bölümleri eski dyned'lerde kuramayacaksınız.