celiksd Aktif Üye Mesajlar 147 11 Ocak 2012 #1 davranış notu kaldırıldı mı bizim için ? benim sayfamda giriş için birşey çıkmıyor
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 11 Ocak 2012 #2 Ben daha geçen gün girdim tüm okulun davranış notlarını.
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 11 Ocak 2012 #4 celiksd hocam idare tarafından kilitlenmiş olabilir... Belki ders-öğretmen eşleşmeleri yapılmamış olabilir... İdareyle görüşün...
celiksd hocam idare tarafından kilitlenmiş olabilir... Belki ders-öğretmen eşleşmeleri yapılmamış olabilir... İdareyle görüşün...
celiksd Aktif Üye Mesajlar 147 11 Ocak 2012 #5 s_kajmeran' Alıntı: celiksd hocam idare tarafından kilitlenmiş olabilir... Belki ders-öğretmen eşleşmeleri yapılmamış olabilir... İdareyle görüşün... Genişletmek için tıkla ... sanıım dediğiniz gibi bir sorun var tşkler
s_kajmeran' Alıntı: celiksd hocam idare tarafından kilitlenmiş olabilir... Belki ders-öğretmen eşleşmeleri yapılmamış olabilir... İdareyle görüşün... Genişletmek için tıkla ... sanıım dediğiniz gibi bir sorun var tşkler