ahmetbto
Aktif Üye
yakuphan' Alıntı:Çok güzel, harika, olaganüstü demek isterdim ama jpeg halini paylaşmadığınızdan, corel draw yüklü olmadığından davatiyeyi göremedim. :shock:
:+1: :+1:yusufaltunhan' Alıntı:Hocam öncelikle eline sağlık....fakat ben birkaç husus dile getirecem...arka plan olarak kullandığın tonlar siyah ve kahve rengi bana göre davetiyeni boğmuş durumda şuanda...maden şiir yazan bir el kullandınız ve divid kalem kullanan bir else bu el,arka planına eskitme bir defter fonu yada nostalji tonda bir duvar kullanıp sanki yazı duvara kazınmış gibi bir görünüm kazandırabilirsiniz ve divit kalemle keskin fon yerine eğik yazı kullanmanız kullandığınız el ve kalemi daha yerinde kılar...sonra yukarda onur duyarız kısmının fontu disney land tarzı olmuş yani şiir söz konusuysa biraz sanatsal bir fon kullanmanız dahada konuyla bütünleşmesini sağlar....birde şiir dinletisini üzerindeki yuvarlak halka var turkuaz olan ona hiç anlam veremedim...site çaşlışmalarınız oldukça yerinde ve göze hoş geliyor yani bu davetiye sanki sizin tarzınız değil gibi geldi bana...hocam bunları eliştiri olarak algılamayın sadece kendi fikirlerimi söylemek istedim.yoksa tabiki bu sizin zevkiniz istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz........iyi çalışmalar...
yusufaltunhan' Alıntı:Hocam öncelikle eline sağlık....fakat ben birkaç husus dile getirecem...arka plan olarak kullandığın tonlar siyah ve kahve rengi bana göre davetiyeni boğmuş durumda şuanda...maden şiir yazan bir el kullandınız ve divid kalem kullanan bir else bu el,arka planına eskitme bir defter fonu yada nostalji tonda bir duvar kullanıp sanki yazı duvara kazınmış gibi bir görünüm kazandırabilirsiniz ve divit kalemle keskin fon yerine eğik yazı kullanmanız kullandığınız el ve kalemi daha yerinde kılar...sonra yukarda onur duyarız kısmının fontu disney land tarzı olmuş yani şiir söz konusuysa biraz sanatsal bir fon kullanmanız dahada konuyla bütünleşmesini sağlar....birde şiir dinletisini üzerindeki yuvarlak halka var turkuaz olan ona hiç anlam veremedim...site çaşlışmalarınız oldukça yerinde ve göze hoş geliyor yani bu davetiye sanki sizin tarzınız değil gibi geldi bana...hocam bunları eliştiri olarak algılamayın sadece kendi fikirlerimi söylemek istedim.yoksa tabiki bu sizin zevkiniz istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz........iyi çalışmalar...