arkadaşlar başkasının adına açılmış ancak benide ilgilendiren belediyeden talep edilen bir arsa davası var, ve ben bu davanın gidişatını takip etmek istiyorum, böyle bişey mümkünmü, mümkünse bunu yapmanın yolları nedir. teşekkürler...
edvletten göremeyebilirim dava benim adıma değil, 118 80 e gelince benden davaya ait ne gibi bilgiler isterler dosya numarası mı, hakim savcı adımı, mahkeme adımı veya başka bişey isterlermi.ilhan79' Alıntı:e devlet 118 80 adliye yazı işleri
teşekkürler bilgi için, davayı açan kişiden tc no ve cüzdan seri no sunu alsam olur galiba.talp' Alıntı:Hocam dava sizi ilgilendiriyor fakat davaya taraf değilseniz davanın gidişatı hakkında yalnızca davalı veya davacı vekili olan avukattan davanın gidişatı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Çoğu avukat size taraf olmadığınız için bilgi vermeyebilir. Bence taraflardan birisinin avukatı varsa, avukata onun yanına birlikte gidip bilgi isteyin. Ya da davanın taraflarından tanıdığınız kişi örn davacıyla birlikte adliyeye, davanın görülmekte oldğu mahkeme kalemine gidip bir dilekçeyle dava dosyasının bir fotokopisini talep edin.Bu işlemden kaynaklanabilecek herhangi maddi külfet kanunen çıkmayacaktır. Sizden fotokopi parası talep edemezler.