N
Nietzsche
Misafir
Daire içine dairesel yazı yazıp bunu resim olarak kaydedebileceğim bildiğiniz free yada free olmasada buluruz program varmıdır
ihtaner' Alıntı::roll: photoshopta yapılır ama bende program yok ve ram 256 yeter mi :
Fotoshopta yapıldığına emin olun eğer sisteme güvenmiyorsanız fotoshopun eski sürümlerinden birini kullanın 7.0 gibi bakayım resim ekleyebilirsem eklerim.ihtaner' Alıntı::roll: photoshopta yapılır ama bende program yok ve ram 256 yeter mi :
xapex' Alıntı:belki yeri değil ama merakımdan soruyorum, Phoshopta nasıl yazabiliriz dairesel yazıyı, var mı kolay bir yolu?
xapex' Alıntı:İHakkaten aakcakaza hocam yeri alakasız oldu biliyorum ama hani konu açılmış bir tane daha açıp kalabalık etmeyeyim dedim![]()
Hisari hocam yine cankurtaran gibi yetiştin vallahi ama tam daire olarak yazabiliyormuyuz bu bölümde, daireyi seçmeme rağmen olmadı
Pentol aracı ile oluyormuş ftth61 hocam eyvallah
hocam aynen bu programı indirdim netten seri no da buldum kurdum senin dediklerinnide aynen yaptım ama yazı ile daireyi seçiyorum sonra TEXT MENÜSÜNDEN / ATTACH TO PATH a geliyorum bu seçenek pasif neden acaba yapmadığımm bir şey mi var acabaozgurgitarim' Alıntı:gerekli malzemeler...hünerli iki el...
bir adet fireworks....
bir adet daire...
ve bir adet yazı...
fireworks açılır ; daire çizilir ; yazı yazılır....
daire ve yazı shift tuşuyla seçildikten sonra ;
TEXT MENÜSÜNDEN / ATTACH TO PATH seçilir...
tabi bu şekilde yazı dairenin dışına yazılır....
yine TEXT MENÜSÜNDEN /REVERSE DİRECTİON seçilerek ; dairenin içine yazı yazılmış olur...
alttaki properties panelinden de yazı ile ilgili ayarlamalar yapılır...
Adem hocam harikasın :+1: :+1:dmyksl' Alıntı:hocam photoshopta yapmak için önce bi daire çiz ardından yazı yazma aracımızı al ve ardından dairenin üzerine yaklaştığın zaman imlecin işareti değişecek tıkla ve yazını yazmaya başlayabilirsin.
hasari hocamın dediği gibi de olur fakat o zaman tam daire olmuyor.
Kolay gelsin...
hocam çizdiğin dairenin içini boşaltırsan olur. bu arada bende Tr sürümümü var en altta metin uzaklığı alanı var burada girdiğin + veya - sayılara göre yazını daire içinde konumlandırabilirsin.ihtaner' Alıntı:hocam aynen bu programı indirdim netten seri no da buldum kurdum senin dediklerinnide aynen yaptım ama yazı ile daireyi seçiyorum sonra TEXT MENÜSÜNDEN / ATTACH TO PATH a geliyorum bu seçenek pasif neden acaba yapmadığımm bir şey mi var acabaozgurgitarim' Alıntı:gerekli malzemeler...hünerli iki el...
bir adet fireworks....
bir adet daire...
ve bir adet yazı...
yine TEXT MENÜSÜNDEN /REVERSE DİRECTİON seçilerek ; dairenin içine yazı yazılmış olur...
sayarbilgi' Alıntı:Bence Hertürlü yazı çizimi için Adobenin İllustrator programı çok mükemmel .
ihtaner' Alıntı:hocam aynen bu programı indirdim netten seri no da buldum kurdum senin dediklerinnide aynen yaptım ama yazı ile daireyi seçiyorum sonra TEXT MENÜSÜNDEN / ATTACH TO PATH a geliyorum bu seçenek pasif neden acaba yapmadığımm bir şey mi var acabaozgurgitarim' Alıntı:gerekli malzemeler...hünerli iki el...
bir adet fireworks....
bir adet daire...
ve bir adet yazı...