Dacia Sandero 1.5dCi nasıl?

Kodla Büyü

karamsar24

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Dacia Renault firmasının yan kuruluşu gibi bir şey. Dacia Sandero bildiğim kadarıyla Renault motoru var. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. Fiyat olarak çok iyi.

Clio HB Extreme Edition 1.5 dCi 75 bg Euro 5 - 36.250 TL
Sandero Ambiance Edition 1.5 dci 75 bg Euro 5 - 30.600TL

Motor aynı opsiyonlarda aynı. Bu clio clio4 değil ama clio alacaksanda clio4 un cıkmasını bekle iste sana clio 4
Logan kullanıcısıyım 3 yıldır ve sorun cıkartmadı ama konfor ve rahatlık namına pek tavsiye etmem.
Sandero daha iyi gibi ama araç içi plastik seviyesi ergonomisi ses düzeyi açısından sanderoya kıyasla clio öneririm ama bütcen darsa sandero al.
Motor aynı her aksamlarıda aynı ama clionun farkıda yok degil.

Sandero stepway bir ust modeli o da clio ayarında ve binek mini jip arasında bir model

Clio 4 aşağıda bursa renault fabrikasının garajında zibille var bunlardan ama henuz piyasaya cıkmadı.

renault-clio-4.jpg

Sandero stepway makyajlanıyor ve tipi biraz değişiyor. Kasa değişimlerinde aracın ikinci el piyasa değeri dahada hızlı düşer onuda ekleyim.
İste sandero 2013

sandero_stepway_rip_curl-3.jpg

parasına göre kral araba ,gerek yok bence 40.000tl verdikten sonra heralde arba konforlu aolacak!
siz bu kadar vara vermeden ikinci el 22-23.000tl ye sıfır ayarında arabaya bineceksiniz..ayrıca salam araba....! bende yok almayı düşünüyorum...5bin km de çok var satılan...
siz 90-120bin km alacaksınz bir de 25-30.000tl para ödeyeceksiziniz alman arabalarına değmaz bence....

yeni clionun yani clio4 ün fiyatları;
1.2 75HP Joy 29490
0,9 90HP start&stopTouch 34490
1.5 75 bg Joy 37490
1.5 75 Hp touch 38490
1.5 90 bg start&stop Touch 40490

1.2 ve 0.9 benzinli diğerleri dizel fiyatları.

asp-php' Alıntı:

buna ek olarak bence

dacia = içi boş çöp tenekesi

hıı araba olarak gezmek için değilde ; biber salçası saklamak için yada zeytin yağı , peynir falan dolapta yer kaplamasın istiyorsan depo olarak kullanmak için alabilirsin...

maaelesef gerçek olan bu ailem de vardı dacia az bile yazdıklarım inan... 30 küsür milyar değil bana 0 ını 15 milyara verseler inan yine almam....
tavsiyem 2012 polo 29,900 sıfırı alman arabası alacaksın rahatına bakacaksın ...

dacia hakkında yazan arkadaşlara kısmen katılıyorum... faskat katılmadığım sıfır o fiyata dizel bulmak almak zor... paramıza göre araba alırız değil mi?
arkadaşım güle güle kullanman dileklerimle

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kafam iyice karıştı.

Yeni Eğitim Öğretim yılınında hepimize hayırlı olmasını dilerim.

arkadaşlar yazmışlarda içi boş çöp tenekesi diye ve polo önermş polo sanki çok farklı
arkadaşımın vardı polo aynen şöyle diyo sabah gidiyorum basıyorum marşa gıygıyda gıygıy benden sonra beş altı kişi geliyo aracına binip gidiyo ben hala uğraşıyorum neyseki sattılarda kurtuldu.
taşradaysanız bozulunca yaptırma şanzınız zor servisler ateş pahası sanayidede anlayan ustası yok.
o beğenmediğiniz dacia nın clio ya göre 6 bin lira ucuz ama clioda 6 binliralık ekstra donanım yok ve en güzeli bozulacak arıza yapacak bir parçasıda yok.
5 yıl logan kullandım geçen yaz sattım periyodik bakım harici arıza yapmadı.
cliodan 6 bn lira ucuz almıştım satarken 2 bin ira ucuza sattım

BBNET
Geri