dacia duster 4*2 85 bg laureate modeli

Kodla Büyü

eyyupo

Üye
dacia duster 4*2 85 bg laureate modeli hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim.Aracın full hali deri döşeme hariç 40.200 tl...

Laureate versiyonu düşündüğün sanıyorum. Tüketim değerleri çok iyi gözüküyor. Dış görünümde güzel. Ama içerisi daha iyi olabilirdi bence. Donanım artırabilirdi versiyonlarda bir de.. Alıyorsanız güvenlik paketlerinide ekletirin derim. Az fazla olsun ama daha güvenli olsun.

Hocam ben bu aracı heyecanla bekliyordum gelir gelmez gittim incelemek için ; aracın bagajı genişliği endamı süper ama içeride kullanılan malzeme tasarım çok basit kaçmış, arka koltukta oturanlar kapıyı kapatamıyor ufacık bi kapı çekme kolu yapmışlar, her şeyden önemlisi esp yok, bu tür araçların en büyük sorunu yerden yüksek olduğu için virajlarda savrulmaya yatkın olmaları , ben açıkcası araçtan soğudum. o paraya qashqai alın daha iyi hocam bence.

açıkçası almayı düşündüğüm araçla test sürüşüde yaptım çok uzun süre kullanmadım ama istanbul trafiğinde o berbat yollarda dikkat ettiğim nokta aracın sanki düz yolda gidiyormuşcasına tümseklerde çukurlarda sarsılmaması virajlarda savrulma oluyor tabi ama çok büyük derecede değil.İç donanım derken bi renault coupe ya da diğer 70-80 milyarlık SUV lardaki iç donanım yok.Ama 40 tl lik diğer araçlara da baktığınız zaman iç donanımı o kadarda kötü değildi sanki.Bir de en büyük handikapı dacia nın ikinci el piyasasının düşük olması.Ama sanki bu aracı aldığımız zaman 5 yıl rahatlıkla kullanabileceğim çünkü araç diğerlerinden motor alarak ve çekiş olarakta güçlü nede olsa renault motoru var.Sizlere bahsettiğim araç istanbulda yok ayrıca en erken 2 ay sonrasına gün veriyorlar.Düşüncelerinizi yazmaya devam ederseniz sevinirim.Hatta aramızda aracı alan arkadaşımız varsa onun düşüncelerini paylaşmasına daha çok sevinirim. :+1:

5 yıl sonra 15 milyara zor satarsınız hocam.. demedi demeyin..
daciaya o para verilmez bence de..
2. el çok daha güzel bir araba alınır o fiyata..

BBNET
Geri