D-smart sınırsız internet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eda_y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eda_y

Site Gezgini
Arkadaşlar D-smartın sınırsız internetinin kullanan varmı? Ben teknosadan televizyon aldım. 2 aylık d-samrt hediye ettiler. D-smartın sınırsız internet paketi adslden daha ucuz geldi. Hem kanal hem internet benim daha çok işime geliyor ama d-samart kullanan hiç yok çevremde. Kalitesi nasıl? Adslden daha mı iyi. Eksi yönleri var mı bilmiyorum. :? Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

normal bildiğiniz adsl bağlantısı...paket seçimi ve kota seçimi yapabiliyorsunuz..ben kullanıyorum oldukça karlı şu an için..

teşekür ederim. siz menunsanız ben de alayım o zaman. internet için ayrı modem mi verecekler bana? Yoksa o makineye mi yükleyecekler?

Bende yeni geçtim. Bildiklerimi aktarayım.
Beni tahahüt bitmişti. Gittim aveadan turkcelle geçer gibi. onlar geri kalanı hallediyor. Bağlantı olduktan sonra yalın adsl isteyebiliyorsun.9.99 ekleniyor.

d smart + internete başvurunca humax ve goldmaster uydu alıcı ve airties ve (dlinkti sanırım) seçiyorsun. Ben humaxla dlinki aldım.
1 fatura ödüyorsun d smartın.
Burada da giriş linkleri.

https://online.dsmart.com.tr/WEB/Pages/ ... Login.aspx
https://online.dsmartnet.com.tr/abone/Login.aspx

Dip not: Digitürkten bi abimin yanına gidiyordum. İnternet + digiturk istiyorum diye. Gelişme yoktu dayanamadım d smarta geçtim. Bölge müdürü gelmiş sene sonu gibi yapacaklarmış sanırım digiturkte. Tabi ben digiturkte çalışan arkadaşların onlarda bölge müdürünün yalancısıyım. Seçenek belki olur diye söyledim

bende 3 ay önce d smartnet aldım . sınırsız internet+maxi paket+yalın adsl 72 tl. ttnet adsl de sınırsız aynı fiyata geliyor. internetin hızıda 8 megabit. maxipakette belgesel kanalları, spor kanalları, çocuk kanalları var. ben tavsiye ederim.

Ben smile adsl (D-smart net oldu sonrasında) 'i 4 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Onlar da zaten Türk Telekom altyapısını kullanıyorlar.

BBNET
Geri